McDonald’s a deschis un nou restaurant în România și continuă expansiunea

mcdonaldsbacauPremier Restaurants România, partenerul pentru dezvoltarea McDonald’s în România, continuă procesul de expansiune prin deschiderea celui de-al doilea restaurant în Bacău. Restaurantul din Bacău este cel de-al 69-lea restaurant deschis în România de către companie.

În urma unei investiții de 2,5 milioane de lei (EUR 0.55 mil), noul restaurant din cadrul centrului comercial Arena Mall din Bacău creează 40 de locuri noi de muncă și, cu un design modern, complet nou pentru piața locală, promite o experiență unică pentru clienții săi. Noul restaurant din Bacău are integrat și un nou sistem de operare, o inovație a sistemului McDonald’s, care va eficientiza operațiunile din bucătărie, cele de comandă și servire și va digitaliza interacțiunea clienților în restaurant, cu scopul de a crea o experiență inedită la fiecare vizită.

De peste 19 ani suntem parte din comunitatea din Bacău și ne bucurăm că azi inaugurăm cel de-al doilea restaurant din oraș - pentru noi este o dovadă că suntem un partener de încredere pentru toți cei care ne trec pragul zi de zi. Azi am ajuns la o rețea de 69 de restaurante, aceasta fiind prima deschidere din an. Avem 22 de proiecte de dezvoltare și investiții care urmează să fie implementate până la finalul anului. Sunt proiecte ambițioase, în care avem încredere și, de aceea, sperăm ca cei 200.000 de clienți care ne vizitează zilnic să ne rămână alături și să ne susțină ca și până acum”, a declarat Daniel Boaje, Director General Premier Restaurants România.

Despre McDonald’s în România

Începând cu anul 2016, McDonald’s este parte a companiei Premier Capital, partenerul pentru dezvoltare a restaurantelor McDonald’s din Estonia, Grecia, Letonia, Lituania și Malta. Premier Capital plc operează 134 de restaurante în locatii importante, mai mult de jumătate dintre ele având McDrive și numeroase cafenele McCafé.

În România, McDonald’s este lider al pieței restaurantelor, cu 69 de restaurante în 21 de oraşe. Până în prezent, compania a investit peste 800 de milioane de lei în România, are 5.000 de angajaţi şi primește zilnic peste 200.000 clienţi. În 2016 a fost desemnat cel mai bun angajator pentru al treilea an consecutiv, conform AON România.