Primul restaurant Taco Bell din România se deschide în luna octombrie

Taco Bell, cel mai mare lanț de restaurante quick service din lume care oferă produse de inspirație mexicană, se deschide în București în luna octombrie. Primul restaurant Taco Bell din România, care va fi amplasat în Băneasa Shopping City, va fi și primul din Europa Centrală și de Est. De fapt, acesta va fi singurul Taco Bell pe o rază aeriană de 1.208 kilometri, se arată într-un comunicat.

foodtacobell

Lansarea restaurantului va fi comunicată nu doar în București, ci și în capitale din regiune (Praga, Viena, Budapesta) printr-o campanie de outdoor. “Așa, și vecinii noștri se pot bucura de un Crunchy Taco, un Fajita Burrito sau o Quesadilla gustoasă de la Taco Bell. Și, dacă ajung în București cu acest pretext delicios, pot vizita și capitala. E doar la un zbor distanță. Sau la un drum ceva mai lung cu mașina”, spun cei care se ocupă de promovarea brandului pe piața din România.

Aceștia au făcut chiar și un scurt film de campanie ca să-i încurajeze pe străini să vină în România, pe care îl puteți vedea AICI precum și un film de prezentare.

tacobelllansareSphera Franchise Group S.A. este cel mai mare grup de restaurante din România şi deţine companiile care operează în sistem de masterfranciză brandurile KFC, Pizza Hut, Pizza Hut Delivery şi Taco Bell.

Taco Bell Corp., subsidiară a Yum! Brands Inc. (NYSE: YUM), este cea  mai mare rețea de tip ”quick service restaurant” (QSR) din lume în domeniul produselor de inspirație mexicană. Taco Bell pune la dispoziția clienților săi produse preparate pe comandă, taco și burrito personalizabile și alte specialități cu arome curajoase și ingrediente de calitate, precum și cel mai bun serviciu din domeniu pentru cei peste 40 de milioane de clienți ai brandului la nivel mondial, în fiecare săptămână.

În prezent, sunt peste 360 de restaurante Taco Bell în 25 de țări din afara Statelor Unite, iar obiectivul de extindere internațională a brandului vizează 1.000 de locații până în 2022.