Un nou lanț internațional de restaurante atacă piața românească

Lanțul de restaurante Sbarro, unul dintre liderii pieței globale de fast serving, a inaugurat în data de 14 octombrie a.c. prima pizzerie din România, în București Mall. Grupul, care deține peste 800 de restaurante în 33 de țări, are în plan să deschidă încă două restaurante în București până la finalul acestui an, iar în următorii cinci ani vrea să își mărească rețeaua din România la cel puțin 30 de restaurante.

sbarrobucuresti

Am studiat cu foarte mare atenție piața din România și am constatat că segmentul de fast serving a înregistrat creșteri semnificative în ultimii ani și că are încă un mare potențial de dezvoltare. Suntem foarte încrezători că produsele noastre vor cuceri rapid piața locală, mizăm pe modelul nostru unic de business. SBARRO înseamnă mâncare proaspătă de calitate, rapidă și gustoasă, iar la noi aluatul de pizza este pregătit pe loc”, a declarat David Karam, CEO al SBARRO, LLC.

sbarrobucurestimall

Românii iubesc mâncarea bună servită rapid și cred că SBARRO va avea succes pe piață pentru că livrează într-un timp scurt nu numai produse gustoase, dar folosește și ingrediente foarte proaspete, totul la prețuri extrem de accesibile”, a declarat George Barbu, Brand Manager al Innovative Pizza Solution, compania care deține franciza SBARRO LLC în România. 

Al doilea restaurant Sbarro din România se va deschide în Mega Mall, în acest an. 

Compania SBARRO a fost creată în 1956 la New York, SUA. În prezent deține peste 800 de restaurante în 33 de țări.