Pizza Hut Delivery a deschis o nouă unitate în sectorul 1 al capitalei

pizzahutdeliverysector1Lanţul de restaurante cu livrare la domiciliu, Pizza Hut Delivery, a deschis o nouă locaţie, în zona Dinicu Golescu din Bucureşti, a doua situată în sectorul 1 al Capitalei. Pizza Hut Delivery ajunge astfel la 17 unităţi aflate atât în București, cât și în ţară.

Pizza Hut Delivery este un brand aflat în continuă dezvoltare, pentru care extinderea este un obiectiv principal. Astfel, după succesul locaţiei situate pe bulevardul Ion Mihalache, deschiderea celei din zona Dinicu Golescu reprezintă încă o reuşită importantă. Începând de astăzi, locuitorii din împrejurimi pot comanda pizza și se pot bucura de reţetele inovatoare din meniul nostru variat”, declară Monica Eftimie, Chief Marketing Officer Pizza Hut Delivery.

Noua unitate ocupă o suprafaţă de 130 de metri pătraţi şi este situată pe B-dul Dinicu Golescu, nr.12, sector 1, Bucureşti. Cu ocazia acestei lansări, Pizza Hut Delivery a generat peste 20 de noi locuri de muncă.

Pizza Hut Delivery, conceptul de livrare la domiciliu lansat de Pizza Hut, furnizează produse numai la pachet şi prin livrare. Brandul a intrat pe piaţa românească în decembrie 2007, odată cu deschiderea primei locații în zona Vitan din București. În prezent, Pizza Hut Delivery deţine 17 unităţi dintre care 13 în Bucureşti și câte una în Brașov, Cluj, Popeşti Leordeni și Ploieşti.