8 bucătari profesioniști vor concura în finala competiției “Arena Bucătarilor” 2017

Finala celei de-a noua ediții a competiției de gătit „Arena Bucătarilor” organizată de Selgros România, va avea loc la București, pe 18 noiembrie 2017. În finala competiției de anul acesta s-au calificat opt concurenți, toți bucătari profesioniști, care își vor disputa marele premiu, și anume participarea la competiția internațională Les Chefs en Or de la Paris, în 2018.

Evenimentul va desfășura în pavilionul Selgros din cadrul târgului RomHotel, ce va avea loc între 16 și 19 noiembrie, la Romexpo (pavilionul Selgros se află în sectorul C6 din cadrul complexului expozițional).

finalaconcursselgros2017

Cei opt finaliști ai competiției Arena Bucătarilor 2017 sunt:

Vasilică Marinică Bejenaru, Restaurant Coresi Business Lunch - Brașov
Roxana Blenche, La Strada Bistronomie - Brașov
Gheorghe Bulbuc, Restaurant Chef Galerie Iași
Emanuel Mocan, Meron Victoriei - București
Daniel Nistor, Kasho Lounge - Brașov
Gheorghe Rusu, Restaurant Boema - Bacău
Laszlo Szabolcs, Gio San'tu Pub - București
Cesar Alonso Velasquez Baez, 5ensi - București.

Finala și festivitatea de premiere a câștigătorului acestei competiții devenite o tradiție este punctul culminant al unei serii de evenimente organizate în contextul participării Selgros Cash & Carry la RomHotel.

Această serie mai include competiția Arena Bucătarilor Juniori, inclusiv festivitatea de premiere, dar și show-uri culinare și de wine-pairing susținute de chefi de prestigiu precum Victor Melian, Ioan Florescu, Nico Lontras, Marc Galais, Ciprian Nicolescu și Dan Iordan, alături de sommelierii Mihai Tomescu și Sergiu Nedelea.

Despre Arena Bucătarilor:

Începând cu anul 2010, Selgros a organizat și găzduit competiția Arena Bucătarilor, concurs destinat gastronomilor din România. Devenită deja tradiţie, competiţia și-a propus să premieze priceperea și măiestria celor mai pasionaţi Chefi, care demonstrează juriului, prin tehnici ingenioase de preparare a bucatelor, că merită unul dintre premiile oferite de Selgros România.


Cele mai citite articole

Prev Next

banner aprilie