Se simte diferența de temperatură pe terasă? Prelungește sezonul terasei tale și în anotimpul rece!

Știm că frigul se resimte pe terase în această perioadă și că multe terase nu mai funcționează din cauza temperaturii scăzute de afară. Deși mulți dintre clienții restaurantelor, pub-urilor, cafenelelor sau piscinelor sunt iubitori de terase și în România există cel puțin 6 milioane de persoane fumătoare, în sezonul rece aceștia nu au prea multe alternative, în această privință.

Cum le putem oferi un spațiu călduros, protejat de vânt și de ploaie, unde să se relaxeze când temperatura de afară scade?

Ne dorim ca terasa ta să satisfacă cât mai multe necesități, de aceea îți vom propune cea mai eficientă soluție, confirmată de clienții noștri.

1. Alege un model de pergolă retractabilă

Terasa nu poate fi numită astfel dacă nu poate fi deschisă. Încurajăm folosirea acesteia pe tot parcursul anului și nu îți vom recomanda un acoperiș fix, deoarece un acoperiș mobil are următoarele avantaje și beneficii:

  • Crește confortul pe terasă, prin deschiderea și închiderea acestuia din telefon sau din telecomandă.
  • Dacă afară este soare, lasă soarele să îți inunde terasa! Ai posibilitatea de a “dezgoli întreaga terasă”, de a o lumina și încălzi natural, prin intermediul soarelui.
  • Oprește ploaia din telecomandă! Ai avantajul de a retracta acoperișul când îți dorești, în special atunci când plouă, iar în acest caz nicio picătură de apă nu va ajunge pe terasă.
  • Independent de modelul ales, poți folosi această terasă pe tot parcursul anului (chiar și iarna!).

pergolaterasa

2. Adaugă închiderea din sticlă

Da, închiderea din sticlă este o opțiune modernă, elegantă și foarte practică. Îți oferim mai multe variante de închidere, automate și manuale, pentru a ne plia cât mai exact pe cerințele tale. Iată de ce ar trebui să apelezi la închiderile din sticlă:

  •  Vei deschide sistemul din sticlă vara, pentru a aerisi terasa și pentru a lăsa anotimpul cald să invadeze interiorul acesteia.
  •  Vei închide sistemul din sticlă în anotimpul rece. Ai posibilitatea de a menține “viața” terasei pe tot parcursul toamnei, chiar și iarna. Sistemul din sticlă îți va permite să menții o temperatură confortabilă pe terasă.
  •  Vei păstra vederea din interior spre exterior, datorită pereților mobili din sticlă, ceea ce creează un sentiment confortabil și un design deosebit.
  •  Vei opri vântul și praful să intre pe terasă, astfel servețelele sau decorațiunile vor rămâne în același loc, iar mâncarea și băutura nu vor fi afectate de praf.
  •  Îți oferim varianta electrică de tip panoramă, ceea ce presupune doar apăsarea unui buton pentru a beneficia de avantajele menționate. Ne dorim să îți personalizezi proiectul cu ajutorul tehnologiei și eleganței.

inchideresticlaterasa

3. Alege încălzirea potrivită pentru terasa ta

Ultimul pas pentru a crea o terasă perfect funcțională pe tot parcursul anului este alegerea tipului de încălzire.

Căldura în sezonul rece înseamnă confort pe terasă și clienți multumiți.

Poți alege dintre încălzirea în pardoseală, încălzitoare pe gaz, încălzitoare electrice, panouri radiante electrice, încălzitoare mobile, în funcție de necesitățile proiectului tău.

Alege Pergola Lux pentru proiectul tău, iar noi îți vom oferi sfaturi și îndrumare tehnică. În plus, în sezonul rece, oferim 20% reducere pentru închiderea din sticlă, la achiziționarea unei pergole!

Pentru detalii intră pe www.pergolalux.ro, cere informații pe This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. sau contactează-ne la 0773.333.444.

Rusu Bianca Elena, Marketing, Pergola Lux.