Rețeaua KFC a ajuns la 70 de restaurante în România

Lanţul de restaurante KFC anunță o investiție de 1 milion de euro într-o nouă locație de tip Drive-Thru în București, ajungând astfel la 70 de unităţi pe plan naţional. Reprezentanții lanțului anunță că vor continua procesul de extindere la nivel național și în 2018.

kfcoltenitei

Noul restaurant KFC de tip Drive-Thru din București este situat în sectorul 4, pe Şoseaua Olteniţei, nr. 85, în imediata vecinătate a centrului comercial Sun Plaza. Acesta este restaurantul KFC cu numărul 28 din capitala României.

Ne bucurăm să anunţăm la început de an deschiderea unei noi locaţii de tip Drive-Thru în Capitală. Continuăm planurile noastre de creştere şi dezvoltare, iar restaurantul cu numărul 70 ne confirmă faptul că reuşim să fim tot mai aproape de clienţii noştri fideli. Îi aşteptăm în restaurant pe toţi cei care îşi doresc să savureze delicioasele produse KFC şi să se bucure de cele mai noi oferte şi inovaţii.”, declară Monica Eftimie, Chief Marketing Officer Sphera Franchise Group.

kfcdrivethruoltenitei

Restaurantul KFC Drive-Thru din şoseaua Olteniţei va fi deschis 24 din 24. Noua locaţie, care va oferi 60 de noi locuri de muncă, are o suprafaţă de 320 mp şi este dotată cu o terasă exterioară.

Odată cu deschiderea noii locaţii, KFC continuă strategia de a fi prezenţi în cât mai multe oraşe din ţară și de a le oferi consumatorilor preparate proaspete, pregătite în fiecare zi în restaurante, după rețeta secretă a colonelului Sanders, subliniază reprezentanții companiei.