7 restaurante din România au fost selectate pentru a participa la operaţiunea "Gout de France/Good France" 2018

Şapte restaurante din România au fost selectate pentru a participa în acest an la operaţiunea "Gout de France/Good France", pe 21 martie, organizată la iniţiativa celebrului chef Alain Ducasse şi a Ministerului francez pentru Europa şi Afaceri externe.

Cele şapte restaurante din România vor oferi clienţilor, pe 21 martie, în cadrul unui eveniment care se inspiră din "Dineurile lui Epicur", o tradiţie gastronomică care a luat naştere în 1912, meniuri care au vocaţia de a onora gastronomia franceză de cea mai înaltă clasă şi de a pune în valoare stilul de viaţă francez.

restauranteparticipantegoutdefrance2018

Restaurantele selectate sunt: L'Atelier din Bucureşti (chef Samuel Le Torriellec), Gargantua d'Oro din Bucureşti (chef Lucian Horotan), Le Bistrot Francais din Bucureşti (chef Sorin Miftode), Naan Food & Drink Studio din Bucureşti (chef Ionel Chituleasa), Golden Tulip din Bucureşti (chef Nicuşor Răducanu), Sabres din Timişoara (chef Iuliu Ciornei) şi Caruso din Timişoara (chef Mio Resnade).

A patra ediţie a operaţiunii Gout de France/Good France, devenită o tradiţie în fiecare primăvară, va reuni peste 3.000 de restaurante din 150 de ţări, pentru a celebra toate acele calităţi care fac gastronomia franceză să fie unică: excelenţă, atenţie deosebită pentru calitatea produselor şi pentru detalii, plăcerea de împărţi şi de a împărtăşi.


Acest site foloseste cookie-uri. Navigand în continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Detalii Ok