Tablele pentru masă, un accesoriu 'smart' pentru restaurantul tău

Este dovedit faptul că oamenii reţin mai bine ceea ce văd decât ceea ce aud. Ca proprietar de restaurant este important să ai în vedere importanţa vizualului în transmiterea mesajelor către clienţi. Tablele pentru cretă (Table Chalk Boards) în varianta pentru masă sunt un mijloc eficient de comunicare directă și la obiect, cu un cost redus.

tablepentrucretahoreca

Acestea sunt perfecte pentru a promova oferte speciale, instrucţiuni și informaţii sau chiar meniul restaurantului dumneavoastră, reprezentând un instrument de vânzări la îndemâna oricărui operator HoReCa. Tablele se pot utiliza efectiv pe mese, pe rafturi, bar sau la casa de marcat.

tablecreta

Textul dorit se scrie direct pe tablă, cu markere cu cretă lichidă. Pentru un rezultat bun și de calitate, utilizaţi markere cu cretă lichidă și soluţii de curăţat de la același furnizor. Tabla propriu-zisă pentru scris este detașabilă, rezistentă la zgârieturi, decolorare și apă.

tablecretarestaurante

Pro Sign Factory SRL vă oferă o gamă largă de table pentru cretă (de diferite forme sau mărimi), de la producători de top.

prosignfactory

Advertorial apărut în ediția 86 a revistei Horeca România.