Chef Foa deschide al 9-lea restaurant Stradale, în București

Chef Foa deschide al 9-lea restaurant Stradale, în București
person Horeca
access_time_filled

Cel de-al 9-lea restaurant Stradale creat de Chef Foa alături de echipa Flavours se deschide în București, în clădirea Tower 1, prima clădire de birouri din cadrul Globalworth Campus – una dintre cele mai importante destinații de business din România. Noul Stradale va veni în completarea facilităților de care se pot bucura chiriașii clădirii Tower 1, printr-un nou concept de restaurant, urban jungle.

Pe lângă meniul alcătuit de Chef Foa, noul restaurant Stradale impresionează prin amenajarea spectaculoasă, realizată de designerul Mihai Popescu în linie cu atmosfera relaxată a celor opt locații deja cunoscute – Stradale Oregon, Stradale Bucharest Business Park, Willbrook Platinum Center, Stradale Carnivale, Stradale Kaufland, Stradale Cluj, Stradale Aletheea și Stradale for Avenor.

Obiectele de decor inspirate din natură, tapetul care se schimbă periodic și terasa cu vedere spre lacul care se va afla în Globalworth Campus sunt doar câteva dintre elementele specifice conceptului urban jungle, de care se vor putea bucura atât chiriașii clădirii, cât și vizitatorii acestora și locuitorii din zona Pipera.

stradaleglobalworth

încă de la început, Globalworth Campus a fost gândit ca un mix între spații de lucru performante și o gamă cât mai variată de facilități care să contribuie la starea de bine a celor care își desfășoară activitatea în cadrul acestora. Parteneriatul cu Stradale face parte din acest demers, atmosfera relaxată a restaurantului, designul impresionant al acestuia și entuziasmul echipei completând perfect timpul pe care angajații chiriașilor noștri îl petrec la birou”, a declarat Ema Iftimie, Head of Leasing, Globalworth.

Globalworth Campus va cuprinde trei clădiri de birouri de clasa A, cu o suprafață totală de 88.000 mp, 760 de locuri de parcare, o pistă de alergare și cel mai mare centru de conferințe din București. întregul complex de birouri folosește unele dintre cele mai avansate soluții pentru protejarea mediului înconjurător și pentru asigurarea unor spații de lucru sustenabile.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302