Arena Bucătarilor 2018 şi-a desemnat semifinaliştii!

Arena Bucătarilor Selgros, cel mai prestigios concurs gastronomic din România, a anunțat semifinaliștii! Cei 28 de Chefi aspiranți se vor întrece pentru un loc în Marea Finală! Pentru a ajunge acolo, aceștia își vor arăta măiestria live, în fața publicului și a juriului, alcătuit din stele ale gastronomiei naționale și internaționale, în cadrul semifinalei organizate la Fratelli Social Club, București, în perioada 19 - 20 mai 2018.

Iată care sunt semifinaliștii:

semifinalisticoncursselgros2018

Marea Finală va avea loc la București, spre finele anului, la o dată ce va fi stabilită și anunțată în luna august. Câștigătorul concursului Arena Bucătarilor 2018 va primi un premiu de 10.000 de lei. Regulamentul complet, care include și lista completă a premiilor acordate, poate fi consultat AICI.

Devenită deja tradiţie, competiţia și-a propus, în cei şapte ani de desfăşurare, să premieze priceperea și măiestria celor mai pasionaţi Chefi care demonstrează juriului, prin tehnici ingenioase de preparare a bucatelor, că merită unul dintre premiile oferite de Selgros România.