Lanțul Spartan vizează extinderea și la nivel de unități stradale, în București

francizatspartanDupă ce a  “acaparat” marile centre comerciale, lanțul de restaurante de tip fast-food Spartan vizează extinderea și la nivel de unități stradale în București. Primul restaurantul stradal Spartan din București se va deschide în circa 1 an, a declarat Ștefan Mandachi, CEO al Strong MND S.R.L., compania deținătoare a francizei Spartan.

„În afară de toate marile centre comerciale, ne dorim să ne extindem și la nivel de unități stradale în București. Din punct de vedere al rentabilității, într-un oraș care prezintă caracteristicile Bucureștiului, putem deschide maximum 20 - 25 de restaurante, dar mai avem până acolo. Avem în plan inaugurarea primului restaurant stradal în circa un an, iar acum ne concentrăm foarte mult pe alegerea celei mai bune zone”, a declarat Ștefan Mandachi.

Spartan a înregistrat la nivelul întregului grup, restaurante proprii și restaurante francizate, o creștere a cifrei de afaceri cu peste 24% în primul semestru al acestui an, față de primul semestru al anului trecut. Cifra de afaceri raportată la nivelul anului trecut este de 20 milioane de euro, mai mare cu 52% față de 2016.

În 2018 sunt planificate, la nivel național, deschideri în toate orașele în care nu există încă nicio unitate marca Spartan: Sibiu, Oradea, Bistrița, Satu Mare, Roman.

Lanțul de restaurante a redeschis de curând unitatea din Mega Mall București, cu o investiție de aproximativ 110.000 euro. Proiectele francizatului Spartan care a preluat restaurantul din Mega Mall, Răzvan Nanuș, includ deschiderea unei noi unități în București, în cursul acestui an, în hypermaketul Carrefour Orhideea, precum și inaugurarea primei unități stradale din capitală.


Cele mai citite articole

Prev Next