Lanțul Spartan vizează extinderea și la nivel de unități stradale, în București

francizatspartanDupă ce a  “acaparat” marile centre comerciale, lanțul de restaurante de tip fast-food Spartan vizează extinderea și la nivel de unități stradale în București. Primul restaurantul stradal Spartan din București se va deschide în circa 1 an, a declarat Ștefan Mandachi, CEO al Strong MND S.R.L., compania deținătoare a francizei Spartan.

„În afară de toate marile centre comerciale, ne dorim să ne extindem și la nivel de unități stradale în București. Din punct de vedere al rentabilității, într-un oraș care prezintă caracteristicile Bucureștiului, putem deschide maximum 20 - 25 de restaurante, dar mai avem până acolo. Avem în plan inaugurarea primului restaurant stradal în circa un an, iar acum ne concentrăm foarte mult pe alegerea celei mai bune zone”, a declarat Ștefan Mandachi.

Spartan a înregistrat la nivelul întregului grup, restaurante proprii și restaurante francizate, o creștere a cifrei de afaceri cu peste 24% în primul semestru al acestui an, față de primul semestru al anului trecut. Cifra de afaceri raportată la nivelul anului trecut este de 20 milioane de euro, mai mare cu 52% față de 2016.

În 2018 sunt planificate, la nivel național, deschideri în toate orașele în care nu există încă nicio unitate marca Spartan: Sibiu, Oradea, Bistrița, Satu Mare, Roman.

Lanțul de restaurante a redeschis de curând unitatea din Mega Mall București, cu o investiție de aproximativ 110.000 euro. Proiectele francizatului Spartan care a preluat restaurantul din Mega Mall, Răzvan Nanuș, includ deschiderea unei noi unități în București, în cursul acestui an, în hypermaketul Carrefour Orhideea, precum și inaugurarea primei unități stradale din capitală.