Gastrodiplomația și Inovațiile Culinare, în dezbatere la FORO 2019

“Gastrodiplomația și Inovațiile Culinare” reprezintă una din sesiunile principale ale celei de-a doua ediții FORO - International Forum for Reputation in Hospitality, care va avea loc pe 7 iunie la Radisson Blu Hotel din București. Evenimentul va reuni chefi, proprietari și manageri de restaurante, proprietari și manageri de hoteluri, brand ambassadors, precum și companii cu soluții pentru industria ospitalității.

Din programul sesiunii “Gastrodiplomația și Inovațiile Culinare”:

  • Chef Pascal Steffen a primit prima stea Michelin în februarie 2019, iar anul trecut Gault & Millau l-a premiat cu „Discovery of the year“. Este Head Chef al Restaurantului Roots din Basel, Elveția.
  • Chef Claude-Emmanuel Robin a primit prima stea Michelin în ianuarie 2019. Este Head Chef și proprietar al Restaurantului L’Allée des Vignes din Cajarc, Franța.
  • Chef Alex Petricean a primit distincția Cheful Anului 2018 by Gault & Millau România. Este Head Chef & Owner al Restaurantului NOUA din București.
  • Chef Bogdan Alexandrescu este creator de concepte culinare și a studiat la l’Ecole Pratique des Hautes Etudes du Goût din Paris. Semnează meniul Restaurantului Ibrik, care a fost recent inclus de către Revista Vogue topul primelor cinci restaurante din Paris.

Sesiunea va fi moderată de Chef Cezar Munteanu.

foroeditia2019

FORO - International Forum for Reputation in Hospitality abordează tema reputației în industria ospitalității din multiple perspective, cu exemple de bună practică și povești de succes din mai multe țări.

Agenda preliminară și lista speakerilor FORO 2019 pe www.foro.com.ro

Detalii despre modalitățile de participare și înscrieri la adresa de email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

FORO este un concept creat de BORO PR & COMMUNICATION - Premiul de Excelență Romanian PR Award 2018, Categoria Evenimente.