Comunitatea globală de eTourism se reuneşte la ENTER 2013

Federaţia Internaţională pentru IT şi Turism organizează în perioada 22 - 25 ianuarie 2013, în oraşul Innsbruck din Austria, conferinţa ENTER 2013 - una dintre cele mai importante conferinţe dedicate impactului noilor tehnologii asupra turismului din Europa -, aflată la a 20-a ediţie. Tema conferinţei din acest an o reprezintă “Oportunităţile oferite de eTourism şi provocările pentru următorii 20 de ani”.

Conferinţa reuneşte şi anul acesta reprezentanţi ai comunităţii academice, operatori de turism, reprezentanţi ai guvernelor, şi ai altor organizaţii de profil, care vor face schimb de informaţii, de experienţe şi de studii de caz pe tema utilizării tehnologiilor informaţionale şi comunicaţionale în industria de travel şi în industria turistică. Conferinţa se anunţă una extrem de utilă pentru operatorii de turism din întreaga lume, care vor afla aici cele mai noi tendinţe înregistrate în turismul electronic şi noi oportunităţi de dezvoltare pentru viitor.

conferintaENTER2013

Printre aspectele care vor fi dezbătute în cadrul conferinţei se numără: Sisteme Avansate de Distribuţie, Marketing Electronic, Web 2.0 şi Web 3.0, Strategii de Distribuţie, Sisteme Inteligente, Website Design&Evaluation, Criza şi eTourism, Tehnologiile informaţionale şi comunicaţionale şi Sustenabilitatea, Aspecte Juridice şi Sociale, Turism Enogastronomic, şi multe altele.

Conferinţa ENTER 2013 reprezintă o oportunitate pentru specialiştii în turism, companii de IT şi consultanţi din domeniu să dezbată modul în care progresele tehnologice contribuie la conturarea unui nou tip de turism – eTourism. La conferinţă sunt invitaţi toţi cei interesaţi de acest subiect. Prin intermediul acestui eveniment, Federaţia Internaţionaţă pentru IT şi Turism îşi propune să reunească atât academicieni, factori de decizie din turism, oficialităţi pentru a împărtăşi cunoştinţe din domeniu şi pentru a crea o reţea de cunoscători ai eTurismului.