România, printre cele mai bine reprezentate ţări la Târgul de Turism de la Viena

România participă în perioada 10 -13 ianuarie 2013 la Târgul de Turism de la Viena, fiind una dintre cele mai bine repezentante ţări la ediţia din acest an a târgului, cu peste 20 de operatori de turism români expozanţi, potrivit informaţiilor postate de organizatori pe site-ul evenimentului. Germania rămâne însă cea mai bine reprezentată ţară la târgul de la Viena, după Austria, cu 133 de operatori de turism prezenţi.

targturismviena2013

Târgul Internaţional de Turism, Vacanţe şi petrecere a timpului liber de la Viena, “Ferien-Messe Wien 2012” reuneşte mai mult de 800 de expozanţi din peste 70 de ţări, care vor prezenta destinaţii turistice populare, o paletă largă de activităţi de petrecere a timpului liber, vacanţe personalizate, tipsuri de călătorii, oferte speciale, competiţii, premii, tombole şi multe altele.

Din partea României vor participa mai multe companii din industria turismului care îşi vor promova ofertele turistice, printre care remarcăm o prezenţă bogată din judeţul Sibiu: Asociaţia Judeţeană de Turism Sibiu, Primăria Municipiului Sibiu, Sibiu Reisen, Carpathian Travel Center Alex Ujupan, Asociaţia de Ecoturism, City Tours&Events, Consiliul Judeţean Suceava, Direct Travel, Invitation Romania Travel, Karpaten Hotels, Karpaten Tourism şi mulţi alţii. Lista completă a expozanţilor din România o găsiţi AICI.

ferienmessewien

În ceea ce priveşte prezenţa României la nivel de autorităţi la târgul de turism de la Viena, am contactat Ministrul Delegat pentru IMM-uri, Mediu de Afaceri şi Turism, Maria Grapini, însă până în momentul de faţă nu am primit niciun răspuns.