Proprietarii de pensiuni din România merg la schimb de experienţă în Spania

100 de reprezentanţi ai pensiunilor din România vor merge în perioada 19 februarie - 26 martie a.c. în Spania, pentru un schimb de experienţă organizat în cadrul proiectului “Întreprinzători în Turism - Pensiuni în România”, cel mai mare proiect dedicat turismului de pensiune din România.

Proprietarii de pensiuni din ţara noastră vor avea posibilitatea de a vizita afaceri turistice de succes din Spania, având astfel acces la bune practici europene. Cei 100 de participanţi se vor deplasa în cadrul a 5 delegaţii de câte 20 de participanţi. În cadrul acestor deplasări se vor vizita afaceri turistice şi organisme reprezentative de resort, etalon pentru dezvoltarea turismului în Spania.

pensiunimoeciu

Proiectul “Întreprinzători în turism – Pensiuni în România” este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, „Investeşte în oameni!” şi este implementat de Fundaţia Naţională a Tinerilor Manageri, în parteneriat cu organizaţiile Asociación Agraria de Jóvenes Agricultores de Almeria - ASAJA şi Asociaţia Naţionala de Turism Rural Ecologic şi Cultural (ANTREC).

Proiectul are ca scop dezvoltarea unei comunităţi de antreprenori în turism şi manageri de pensiuni, care să beneficieze de instruire, informare şi consultanţă pentru a-şi dezvolta afacerile.

Pentru schimbul de experienţă în Spania, următoarele costuri sunt acoperite de Fundaţia Naţională a Tinerilor Manageri, prin proiect: transportul cu avionul România - Spania dus - întors, 7 nopţi de cazare în camera dublă în Almeria, servicii de masă, asigurare de sănătate şi transport cu autocarul pentru vizitare a 10 afaceri turistice din regiunea Almeria.

pensiunirurale

Lista completă a pensiunilor din România care vor merge în Spania pentru a participa la acest schimb de experienţă o găsiţi AICI.

Sursa: www.intreprinzatorturism.ro