Standul României la ITB Berlin 2013 găzduiește 50 de expozanți

România participă în perioada 6-10 martie la cea de-a 48-a ediție a Bursei Internaționale de Turism „Internationale Tourismus Börse (ITB)” de la Berlin, cel mai mare eveniment de profil din lume.

Pe durata desfășurării târgului, delegația României condusă de Ministrul Delegat pentru IMM-uri, Mediu de Afaceri şi Turism, Maria Grapini, va avea o serie de întâlniri cu oficiali străini și cu reprezentanţi ai turoperatorilor germani. Întâlnirile au ca scop promovarea României ca destinație turistică în Germania, una dintre cele mai importante piațe emițătoare de turiști către România, dar și promovarea pe alte piețe internationale.

Standul României la Târgul de Turism de la Berlin se întinde pe o suprafață expozițională de 407 de metri pătrați și va găzdui 50 de expozanți: operatori economici din domeniul turismului, autorități locale și asociații de promovare a zonelor turistice românești.

targturismitbberlin

Cu un număr de peste 11.163 expozanți din peste 188 de țări, Bursa Internațională de Turism de la Berlin a înregistrat în 2012 un număr de 11.127 de specialiști și 60.000 de vizitatori privați. De asemenea, au fost acreditați 7.000 de jurnaliști din 94 de țări.

România este prezentă la ITB Berlin cu stand național încă din anul 1970. Anul acesta România va avea stand amenajat în hala 11.1, alături de Ungaria, Slovacia, Macedonia și Serbia.