eTravel Awards a dat startul perioadei de înscrieri a proiectelor

În cadrul evenimentului eTravel Conference care se va desfășura pe 11 aprilie la hotelul Howard Johnson din București, va avea loc eTravel Awards, singura competiție în care vor fi premiate cele mai eficiente și inovative proiecte din industria online a turismului din România.

Proiectele pot fi înscrise gratuit și online, până la data de 29 martie 2013, accesând secțiunea Awards din cadrul site-ului evenimentului http://www.2013.etravelconference.ro.

etravelawards2013

Într-un cadru exclusivist, evenimentul va oferi o perspectivă actuală asupra performanțelor atinse în industria turismului prin inovație, creativitate și strategii eficiente de promovare online.

Proiectele înscrise trebuie să se încadreze în cele 9 categorii disponibile: Web Reservation System, Airline Website, Travel Agency Website, Facebook Applications, Facebook Fan Pages, Newsletter Design, Blogger Relations, Mobile Solutions (Applications), Others.

Toate proiectele înscrise vor fi analizate de un juriu format din mai mulți specialiști din industria online a turismului și a marketingului digital.

Pentru mai multe detalii despre eveniment accesați www.2013.etravelconference.ro.

Despre Evensys
Cu 7 ani de experiență în dezvoltarea de conferințe și seminarii proprii, Evensys organizează în acest moment o paletă largă de evenimente, ce tratează tematici actuale, relevante atât pentru industria de business locală, cât și pentru cea din Europa Centrală și de Est. Astfel, Evensys dezvoltă conferințe și seminarii proprii, ce acoperă 5 arii de expertiză: Marketing & Comunicare, Internet & New Media, Financiar & Investiții, Real Estate și Retail.