Târgul de Turism al României și-a deschis porțile

Târgul de Turism al României și-a deschis joi, 14 martie, porțile la centrul expozițional Romexpo și reunește cel mai mare număr de companii prezente în cadrul târgului de până acum: 275 de firme participante, dintre care 180 din România și 75 din străinătate (agenții de turism și tour-operatori, hoteluri și pensiuni, agenții de asigurări și banci, organizatori de congrese și turism de afaceri, organizații patronale și asociații profesionale, organizații de promovare a turismului din străinătate, oficii, organizații și instituții de promovare a regiunilor turistice din România, dar și prestatori de servicii de transport, de cazare și de agrement).

targturism2013

La târg expun și 12 organizații și instituții de promovare a regiunilor turistice din România: Maramureș, Iași, Suceava, Dâmbovița, Tulcea, Buzău, Județul Alba, Hunedoara, Litoralul Mării Negre, Amara, Băile Herculane, Prahova, Brașov, Bucovina, Sighișoara, Sibiu, Râșnov, Gorj, Delta Dunării.

De asemenea se înregistrează și 8 participări oficiale din străinătate: Bulgaria, Turcia, Croația, Serbia, Tunisia, Cipru, Republica Moldova, Autoritatea Regională de Turism din Grecia.

Pentru vizitatori, Târgul de Turism al României înseamnă adunarea lalolaltă a celor mai variate game și oferte de: turism de aventură, croaziere, sejururi exotice, propuneri de „city break”, vacanțe la țară, circuite culturale, dar și bilete de avion sau asigurări de călătorie. Ofertele prezentate vor cuprinde discount-uri de până la 30 %.

Pe lângă acestea, vizitatorii vor primi gratuit, din partea companiilor expozante, materiale de promovare, cataloage și broșuri informative, iar la standuri vor avea loc, în permanență, concursuri cu premii.

Pentru segmentul business-to-business, târgul reprezintă o importantă platformă de reînnoire a relațiilor existente, de fidelizare a partenerilor tradiționali, dar și de stabilire de noi contacte și contracte, precum și o bună oportunitate de promovare și poziționare în piață.

targturismromexpo2013

„Ediția de primăvară a Târgului de Turism al României vine în întâmpinarea vizitatorilor cu cele mai variate oferte pentru vacanțele din perioada de primăvara/vară, reprezentând un fidel barometru al turismului autohton și nu numai. Dorindu-ne să venim mereu cu oferte atractive în atenția vizitatorilor, Târgul de Turism al Românei reunește elita companiilor din acest domeniu, atât la nivel național cât și internațional, fiind pregățiti sa răspundem chiar și celor mai diverse cerințe”, declară Mariana Suciu, director general al Romexpo.

TTR este un eveniment organizat de catre Romexpo si Camerele de Comert si Industrie din Romania, în parteneriat cu ANAT - Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism din Romania, FPTR – Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc, ANTREC - Asociatia Nationala de Turism Rural Ecologic si Cultural si OPTBR – Organizatia Patronala a Turismului Balnear din România.

Programul de vizitare al târgului este următorul: 14-16 martie între orele 10 și 18, iar pe 17 martie între orele 10.00 - 16.00.