Lucia Morariu o înlocuiește pe Corina Martin la conducerea ANAT

presedinteANATAsociația Națională a Agențiilor de Turism din România (ANAT) și-a desemnat pe 15 martie o nouă structură de conducere. Lucia Morariu a obținut mandatul de președinte al ANAT pentru perioada 2013-2015, și o înlocuiește astfel de Corina Martin, al cărei mandat a expirat. 

Cunoscut profesionist din turismul românesc și fondator al uneia dintre cele mai mari agenții de turism din România, Eximtur, Lucia Morariu a detinut portofoliul de secretar de stat pe turism și un mandat în fruntea ANAT.

„La nivel mondial, industria de călătorii a înregistrat cea mai mare dinamică, iar România nu face excepție. Este un fapt pe care noi, profesioniștii din turism, îl privim cu responsabilitate, întrucât necesită o piață matură și pregătită să satisfacă așteptările unor clienți exigenti. Acesta este motivul care m-a determinat să candidez din nou la funcția de președinte al celui mai mare și puternic patronat din turism, întrucât consider că a venit momentul să generăm soluții reale pentru problemele cu care industria de profil de confruntă”, a declarat noul președinte ANAT.

Lucia Morariu, care va fi secondată de un nou Consiliu Director, a declarat că mandatul său își propune să fie unul al eficienței și că din noua postură va acționa pentru ca piața călătoriilor din România să fie dominată de transparență, concurență liberă și loială și etică în afaceri.

“Le multumesc colegilor din întreaga țară, pentru încredințarea unui nou mandat! 25 de grupuri de lucru și comisii reprezintă doar una dintre direcțiile strategice care vor defini activitatea ANAT în perioada următoare. În viziunea mea, acestea vor fi adevărate laboratoare de dezbatere, analiză și creație, menite să genereze modele valoroase pentru piața călătoriilor din România. Mandatul meu își propune să fie unul al eficienței și îmi doresc instaurarea unui climat de parteneriat corect și constructiv, atât cu celelalte organizații și asociatii din industria de turism cât și cu autoritatea centrală de resort. Din noua postura voi acționa, cu sprijinul agențiilor membre, pentru ca piața călătoriilor din România să fie dominată de transparență, concurență liberă și loială și etică în afaceri. Instaurarea unui asemenea comportament va genera beneficii atât pentru turistul român care se va simți apărat, protejat și stimulat să călătorească, cât și pentru antreprenorul care-și desfășoară activitatea cu respect față de lege, și nu în ultimul rând, pentru statul român care-și va încasa taxele și impozitele”, a spus noul președinte ANAT.

alegeriANAT

Lucia Morariu a dat asigurari ca ANAT va continua activitatea de informare și educare a publicul consumator de călătorii din România, prin intermediul mass-mediei, partener valoros în acest demers necesar.


Cele mai citite articole

Prev Next