S-a lansat programul pilot last minute “City Break în Braşov”

cazarebrasovAsociaţia pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului din judeţul Braşov - APDT Braşov şi Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism din România - ANAT Regiunea Centru, cu sprijinul Federaţiei Asociaţiilor de Promovare a Turismului din România şi a berii Ciucaş au lansat programul pilot last minute “City Break în Braşov”.

Programul se derulează în două etape: 1-6 mai (perioada minivacanţei de 1 mai şi Paşte) şi 10-12 mai, în primul weekend după Paştele Ortodox, de Duminica Tomii când are loc Parada Junilor Braşoveni.

Până în prezent 17 hoteluri și pensiuni din Brașov și din Poiana Brașov s-au înscris în programul pilot "City Break în Brașov". Din Brașov s-au înscris următoarele unități de cazare: Hotel Ambient, Hotel Apollonia, Hotel Aro, Hotel Astra, Hotel Pantex, Hotel Ramada, Pensiunea Casa Cristina, Pensiunea Floarea Soarelui, Pensiunea Genţiana, Pensiunea Green Park, Pensiunea Laura, Pensiunea Luiza, Suites&Spa Braşov, iar din Poiana Brașov s-au înscris: Hotel Acasă la Dracula, Hotel Rina Tirol, Hotel Rina Vista și Vila Daria.

Turiştii pot beneficia de pachete de 2, 3 sau 5 nopţi de cazare, mic dejun inclus, pentru unităţi clasificate la 2, 3 şi 4 stele beneficiind totodată de vouchere care asigură accesul la atracţii culturale şi de petrecere a timpului liber în sistem “1+1 gratis” (1 persoană plăteşte bilet, 1 persoană intră gratuit). Numărul voucherelor este proporţional cu cel al nopţilor de cazare.

Tarifele pentru 2, 3 şi 5 nopţi de cazare / camera dublă) sunt următoarele: pentru 2 nopți de cazare: la un hotel de 2 stele, tariful este de 225 lei, la un hotel de 3 stele - 340 de lei și la un hotel de 4 stele - 450 lei. Pentru 3 nopți de cazare tarifele sunt următoarele: la hotel de 2 stele - 340 lei, la hotel de 3 stele - 450 lei și la hotel de 4 stele 675 lei. Pentru 5 nopți de cazare, tarifele sunt: la un hotel de 2 stele - 450 lei, la un hotel de 3 stele - 675 lei și la un hotel de 4 stele - 990 lei.

Sursa: www.brasovturism.eu