ETOA colaborează cu Atena pentru stimularea turismului

turoperatoriAsociaţia Europeană a Tur-operatorilor (ETOA) și Atena își unesc forțele pentru a stimula turismul în capitala Greciei. Luni, 22 aprilie o delegație de aproape 60 de buyeri profesioniști, tur-operatori recrutați de ETOA, a sosit în Atena pentru o vizită de familiarizare și pentru a participa la un workshop unde fiecare buyer va participa la o serie de până la 32 de întâlniri cu furnizori locali relevanți, precum hoteluri și atracții turistice. 

Evenimentul, marca Travel Trade Athens, reprezintă un pas important pentru capitala Greciei în ceea ce privește angajamentul dintre această destinație turistică și oamenii care vând această destinație în întreaga lume.

“ETOA a fost fondată de acele companii care s-au specializat în a aduce clienți din întreaga lume în Europa. Clienții acestor companii apreciază în primul rând patrimoniul cultural bogat al orașelor europene, iar dintre orașele europene Atena se remarcă la acest capitol. Atena a devenit o destinație must-see de trei milenii și apreciem oportunitatea de a promova acest oraș în rândul turiștilor internaționali”, a declarat Tom Jenkins, Director Executiv ETOA.

“Suntem încântați să găzduim și să organizăm acest workshop în cooperare cu Asociația Europeană a Turoperatorilor. Cooperarea noastră cu ETOA - un partener prețios în domeniul turismului internațional - s-a dovedit a fi benefică eforturilor noastre  de a promova Atena în rândul profesioniștilor din turism”, a declarat la rândul său George Broulias, Member Athens City Council & President ADDMA.

Sursa: traveldailynews.com