Conferința Națională de Balneologie 2013

tratamentebalneareInstitutul Național de Recuperare, Medicină Fizică și Balneoclimatologie și Asociația Română de Balneologie organizează în perioada 29 mai - 1 iunie Conferința Națională de Balneologie, în stațiunea Slănic Moldova. Tema conferinței de anul acesta o reprezintă “Paradigmele dezvoltării turismului balnear”.

“Conferinţa va reprezenta o ocazie specială pentru dezbaterea problemelor de interes în asistenţa medicală şi cercetarea ştiinţifică privind potenţialul balnear al țării noastre, fiind subliniate perspectivele de dezvoltare ale acestui domeniu. Vor fi aduse argumente necesare pentru buna promovare a utilizării factorilor naturali terapeutici”, se arată pe site-ul Asociației Române de Balneologie. 

Printre invitații speciali la conferință se numără Președintele Societății Internaționale de Hidrologie Medicală si Climatologie - Prof. Dr. M. Zeki Karagulle - și Secretarul General al Federatiei Mondiale de Hidroterapie si Climatoterapie - Prof. Dr. Umberto Solimene. 

Ediţia a XI-a a Conferinței Naționale de Balneologie este organizată cu sprijinul Primăriei Orașului Slănic Moldova, sub egida Societății Internaționale de Hidrologie Medicală și Climatologie (ISMH), Federației Mondiale de Hidroterapie și Climatoterapie (FEMTEC), Comisiei Permanente de Speleoterapie a UIS, Ministerului Economiei și Ministerului Sănătății.

Comitetul de organizare are deosebita bucurie de a vă invita să luaţi parte la lucrările acestui eveniment, organizat anual de către Institutul Naţional de Recuperare, Medicină Fizică şi Balneoclimatologie din Bucureşti şi Asociaţia Română de Balneologie. Vă aşteptăm şi considerăm că prezenţa dumneavoastră asigură succesul evenimentului”, se mai arată pe site-ul Asociației Române de Balneologie.

Înscrierea la eveniment se poate face online (accesând butonul din pagina evenimentului) sau prin trimiterea formularului de înregistrare prin email la This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Mai multe informații despre Conferința Națională de Balneologie găsiți AICI.