Ȋncepe o nouă ediție „Litoralul pentru Toți”

preturilitoralulpentrutotiANAT, Asociația Litoral - Delta Dunării, Federația Patronatelor din Turismul Românesc (F.P.T.R.) și patronatele de pe Litoral lansează a XII-a editie a programului “Litoralul pentru Toți”, ediția de primăvară 2013. Programul începe pe 6 mai și se încheie pe 15 iunie. 

Pentru prima dată au fost propuse pentru ediția din acest an tarife diferențiate pentru zona Constanța - Mamaia - Eforie față de Sudul litoralului (stațiunile Costinești, Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia, 2 Mai, Vama Veche).

Astfel, pentru zona Constanța - Mamaia - Eforie, tarifele pentru un sejur 6 nopți/persoană vor fi: 205 lei la Hotel 1* fără mic dejun, 235 lei la Hotel 2* fără mic dejun, 265 lei la Hotel 3* fără mic dejun, 315 lei la Hotel 2* cu mic dejun, 425 lei la Hotel 3* cu mic dejun, 485 lei la Hotel 4* cu mic dejun și 605 lei la Hotel 5 * cu mic dejun.

Turiștii care aleg această zonă a litoralului (Constanta - Mamaia - Eforie) beneficiază de o opțiune suplimentară: Litoralul pentru toți - All Inclusive, care asigură toate cele 3 mese - servite în regim bufet, băuturi incluse, acces gratuit la locuri de joacă pentru copii, piscine, șezlonguri și umbrele pe plajă. Tarifele pentru sejururi All Inclusive de 5 nopți/persoană sunt: 765 lei la Hotel 3*, 875 lei la Hotel 4*, 985 lei la Hotel 5*.

Tarifele pentru sudul litoralului, pentru un sejur de 6 nopți/persoană vor fi:159 lei la Hotel 1* fără mic dejun, 179 lei la Hotel 2* fără mic dejun,199 lei la Hotel 3* fără mic dejun, 269 lei la Hotel 2* cu mic dejun, 329 lei la Hotel 3* cu mic dejun, 379 lei la Hotel 4* cu mic dejun, 469 lei la Hotel 5 * cu mic dejun.    

Așa cum s-a procedat de fiecare dată, turiștii care cumpără acest pachet beneficiază de un voucher de atracții. Cu sprijinul Consiliului Județean Constanța, la această ediție turiștii beneficiază de intrare gratuită la mai multe obiective turistice din județ: Muzeul de Istorie Națională și Arheologie, Muzeul de Artă, Complexul Muzeal de Științe ale Naturii, Muzeul de Artă Topalu, Cetatea Adamclisi, Cetatea Histria.

Președintele ANAT, Lucia Morariu a declarat că programul Litoralul pentru Toți a înregistrat un trend ascendent de la an la an, fiind acum unul dintre programele favorite ale publicului consummator de vacanțe. “Tarifele sunt extrem de atractive și pentru prima dată sunt și diferențiate între nordul și sudul litoralului. Sperăm în felul acesta că vom oferi turiștilor un produs turistic râvnit, la un preț accesibil”, a afirmat Lucia Morariu.

Pachetele vândute prin programul Litoralul pentru Toți, sunt semnificativ mai ieftine față de cele din vârf de sezon și dau posibilitatea petrecerii unei vacanțe la malul mării cu un buget redus. Anul acesta este a doua ediție consecutivă în care românii au posibilitatea să opteze vacantalitoralpentru Litoralul All Inclusive, concept care a intrat în preferințele publicului autohton. Este considerat avantajos, întrucât în afara costurilor de transport, turiștii nu trebuie să mai cheltuiască suplimentar pentru a avea acces la un pachet de servicii integrate”, a declarat și Marius Usturoiu, președinte Comisia de Turism Intern ANAT.

Listele cu structurile de cazare înscrise în program și agențiile care vând acest program sunt disponibile pe site-urile programului: www.anat.ro/minipreturi/litoral/, www.asociatia-litoral.ro, www.fptr.ro.