Constanța găzduiește a doua ediție a Târgului de Turism “Vacanța”

targturismconstantaCentrul comercial Maritimo Shopping Center din Constanța găzduiește în perioada 17-19 mai a doua ediție a Târgului de Turism Vacanța. Evenimentul este organizat de Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța (CCINA) și Asociația Națională a Agențiilor de Turism (ANAT).

La târgul din acest weekend vor participa agenții de turism, tour-operatori, hoteluri, pensiuni, companii aeriene, societăți de asigurări, asociații de promovare turistică reprezentând destinațiile turistice din România și reprezentanți ai unor Oficii de turism din străinătate (Grecia, Ungaria, Bulgaria, Cipru, Israel etc), care vor propune publicului din întreaga regiune o ofertă atractivă de pachete turistice pentru vacanțele verii 2013, precum și discounturi și Oferte Speciale, au anunțat organizatorii.

Târgul de Turism “VACANȚA” Constanța 2013 se adresează publicului larg, dornic să călătorească în țară și peste hotare, aflat în căutarea unor destinații turistice originale, care să corespundă, din toate punctele de vedere, necesităților fiecăruia de petrecere a timpului liber.

Programul de vizitare al târgului este 10.00 - 22.00.