American Hotel Academy anunță relocarea școlii în centrul istoric al Brașovului

aharomaniaAmerican Hotel Academy, prima școală internațională de management hotelier din România, anunță relocarea campusului într-un sediu nou, în centrul istoric al Brașovului, din dorința de a îmbunătăți calitatea condițiilor de care beneficiază studenții și de a dezvolta continuu facilitățile existente, anunță reprezentanții Academiei într-un comunicat.

Astfel, începând cu anul academic 2013 - 2014, academia își va desfășura activitatea la adresa din strada Vlad Țepeș nr. 16 (foto), locație centrală situată în apropierea celor mai importante instituții administrative din Brașov - Primăria orașului și Prefectura, a centrelor de interes public - Biblioteca Județeană, Piața Sfatului, dar și a celei mai populare zone comerciale din oraș - Strada Republicii.

“De asemenea, noua amplasare a academiei va permite studenților să interacționeze mai ușor cu industria ospitalității locale și liderii acesteia”, spun reprezentanții AHA România.

“Deoarece vrem ca tinerii care urmează programele academiei să beneficieze pe perioada studiilor, de toate facilitățile, am încheiat acorduri de colaborare cu două cămine studențești private, ce oferă, în funcție de confort, condiții de cazare la tarife cuprinse între 300 și 570Ron/lună (cazare + utilități). Distribuirea locurilor în cămine va fi făcută strict în ordinea înscrierilor, fără criterii adiționale”, se mai arată în comunicat.

Relocarea campusului American Hotel Academy se va efectua în două etape deoarece noua clădire în care urmează să își desfășoare activitatea academia, este supusă unui plan amplu de renovare, menit să transforme clădirea actuală într-un centru academic modern.

Pe perioada verii, începând cu 17 iunie, Biroul Înscrieri și Admiteri, precum și departamentul secretariat cu serviciile aferente acestuia – servicii pentru studenți, eliberare documente, vor funcționa în cadrul sediului temporar din Brașov, strada Traian Grozăvescu nr.6, după următorul program: Luni - Vineri: între orele 9.00 - 16.00.

Cea de-a doua etapă a relocării constă în debutul anului academic 2013 - 2014 într-o locație nouă și modernă din Brașov, în strada Vlad Tepeș nr. 16.

Este important de reținut că toate datele de contact ale academiei, numerele de telefon și adresele de email, rămân neschimbate, precizează reprezentanții Academiei.