Bucureștiul găzduiește în luna iulie o conferință internațională dedicată turismului

conferintaOMTGuvernul a alocat, miercuri, circa 665.000 lei pentru organizarea, în luna iulie, a unei conferinţe de identificare a oportunităţilor de dezvoltare a turismului în România şi a unei vizite de documentare pentru reprezentanţi mass media şi lideri de opinie, specializaţi în turism din străinătate, notează Mediafax.

Astfel, Executivul a alocat 172.892,33 lei pentru organizarea, în data de 3 iulie 2013, a conferinţei ''Identificarea avantajelor competitive ale unei destinaţii turistice - oportunităţi şi provocări pentru dezvoltarea durabilă a turismului României''.

Guvernul a aprobat totodată 492.226,51 lei pentru vizita de documentare destinată reprezentanţilor mass media şi liderilor de opinie specializaţi în turism din străinătate, cu precădere din ţările membre ale Organizaţiei Mondiale pentru Turism, în perioada 2-8 iulie 2013.

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Andrei Zaharescu, a precizat că uzanţele internaţionale prevăd ca fiecare ţară aflată la conducerea Organizaţiei Mondiale pentru Turism să organizeze astfel de evenimente.

Sursa: Mediafax