România turistică, promovată prin valori

ivanpatzaichin2La iniţiativa ministrului delegat pentru IMM-uri, Mediul de afaceri și Turism, luni, 19 august a.c. a avut loc prima ediţie a Galei de decernare a titlului de Ambasador al Turismului Românesc unor personalităţi marcante ale culturii şi sportului românesc precum: Grigore Leşe, Elisabeta Lipă, Ilie Năstase, Ivan Patzaichin, Ştefan Popa Popa’s, Gabriela Szabo, Gheorghe Zamfir.

Evenimentul de decernare a titlului de Ambasador al Turismului Românesc face parte din proiectul iniţiat de Ministrul Delegat pentru IMM-uri, Mediul de afaceri şi Turism, „România Promovată prin Valori”.  Acesta este un concept care va îngloba mai multe acțiuni unicat de promovare a autenticului românesc.

În cadrul proiectului „România promovată prin valori” intenționăm să decernăm 30 de titluri de Ambasadori unor personalităţi marcante din România, din domenii precum: artă, sport, cultură etc. Astfel, personalităţile vor fi implicate în diverse campanii de promovare a României, care vor fi mediatizate pe plan intern şi internaţional. Scopul acestui demers este acela de a concretiza atuurile incontestabile pe care le are România în domeniul turismului”, declara Maria Grapini.

Evenimentul de luni a fost organizat de către Departamentul pentru IMM-uri, Mediul de afaceri şi Turism împreună cu Autoritatea Naţională pentru Turism, cu sprijinul Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc şi a Primăriei Municipiului Bucureşti prin CreArT – Centrul de Creaţie, Artă şi Tradiţie al Municipiului Bucureşti.