Comisia Europeană de Travel va expune la World Travel Market 2013

worldtravelmarket2013Comisia Europeană de Travel a anunțat că va expune la World Travel Market 2013, cel mai important târg de turism din lume dedicat exclusiv profesioniștilor din industrie, care se va desfășura în perioada 4 - 7 noiembrie, la centrul expozițional ExCeL din Londra.

Comisia Europeană de Travel va fi prezentă la standul European Tour Operations Associations (ETOA), “lucru care reflectă angajamentul ambelor organizații de a munci împreună pentru a susține poziția Europei ca destinație turistică de top la nivel mondial”, se arată într-un comunicat de presă.

Directorul Executiv al ETC, Eduardo Santander a declarat că are toată încrederea în potențialul unei asemenea colaborări de a spori conștientizarea brandului Europa la nivel mondial.

Anul trecut la World Travel Market, Comisia Europeană de Travel și Comisia Europeană au lansat inițiativa comună “Destination Europa 2020” pentru a implica întreaga industrie turistică în dezvoltarea unei strategii pe termen lung pentru a promova Europa pe principalele piețe internaționale.

Anul acesta, ETC va prezenta rezultatele preliminare ale inițiativei “Destination Europe 2020”, inclusiv concluziile unei consultări internaționale asupra imaginii de brand a Europei, precum și un nou film promoțional de scurt metraj.

Cel mai important târg de turism din lume dedicat exclusiv profesioniştilor din industrie, World Travel Market îşi deschide porţile pe 4 noiembrie, la centrul expoziţional ExCeL din Londra, şi reuneşte peste 47.000 de specialişti din industria de travel de la nivel mondial.

World Travel Market este un eveniment business2business de 4 zile, pe care operatorii din turism nu trebuie să îl rateze deoarece reprezintă o oportunitate unică pentru specialiştii din toate sectoarele industriei de travel de a se reuni, de a face networking şi de a dezvolta noi afaceri.