Au fost anunțați câștigătorii World Travel Awards 2013 pe regiunea Europa

worldtravelawardseurope2013Cele mai performante companii din industria de travel din Europa au fost premiate la Gala World Travel Awards 2013 pe regiunea Europa, care s-a desfășurat în Antalya, Turcia, pe 31 august a.c.

Denumite și “Oscarurile Industriei de Travel”, distincțiile sunt acordate anual celor mai bune companii din industrie (companii aeriene, hoteluri ş.a.), care aduc o contribuţie majoră la dezvoltarea industriei, acestea fiind înființate în anul 1993, cu scopul de a creşte standardele serviciilor din industria de travel şi de stimula performanţa în industrie.

Cea mai bună companie aeriană din Europa a fost desemnată Lufthansa, iar cel mai bun aeroport din lume a fost desemnat Zurich Airport din Elveția. Cel mai bun Tour Operator din lume a fost numit Thomas Cook, iar titlul de “Europe’s Leading Travel Agency” i-a revenit companiei Thomson.  

Turcia s-a remarcat anul acesta la categoria hoteluri. Un hotel din Turcia a câștigat anul acesta titlul de “Cel mai bun hotel din Europa”, și anume Ciragan Palace Kempinski Istanbul, și tot un hotel din Turcia a câștigat titlul de “Cel mai luxos hotel din Europa” - Mardan Palace Antalya. De asemenea, titlul de “Europe’s Leading Lifestyle Hotel”, a mers tot la un hotel din Turcia, și anume la hotelul Rixos Premium Bodrum.

Turcia continuă să ridice ștacheta în ceea ce privește standardele de excelență în industria de travel și de turism și să furnizeze produse și servicii unice în industria ospitalității. A fost o reală plăcere să organizăm Ceremonia pe Europa în Antalya”, a declarat Graham E Cooke, Președinte și Fondator World Travel Awards.

Cel mai bun brand hotelier din Europa a fost desemnat InterContinental Hotels & Resorts, cel mai bun nou hotel din Europa a fost desemnat Waldorf Astoria Berlin, Germania, cel mai bun hotel pentru MICE a fost ales hotelul Radisson Royal Hotel, Moscova, Rusia, care a fost desemnat și “Cel mai bun hotel de lux de business din Europa”. Cel mai “verde” hotel din Europa a fost ales Icehotel din Suedia.

În ceea ce priveşte premierea companiilor la nivel de ţări, “Cel mai bun hotel din România în 2013” a fost desemnat JW Marriott Bucharest Grand Hotel. Totodată, Hotelul Epoque din București a fost desemnat “Romania's Leading Boutique Hotel”, iar hotelul InterContinental din București a fost desemnat “Romania's Leading Business Hotel”.

Iată câștigătorii World Travel Awards Europe 2013:

Europe's Leading Airline  - Lufthansa
Europe's Leading Airline Business Class - Swiss International Air Lines
Europe's Leading Airport - Zurich Airport, Switzerland
Europe's Leading Airport Hotel - Hilton Frankfurt Airport, Germany
Europe's Leading Boutique Hotel - Grandes Alpes Private Hotel, France
Europe's Leading Business Hotel - Hotel Adlon Kempinski, Germany
Europe's Leading City Break Destination - Lisbon, Portugal
Europe’s Leading Destination Management Company – Kuoni Destination Management
Europe's Leading Green Hotel - ICEHOTEL, Sweden
Europe's Leading Hotel - Ciragan Palace Kempinski Istanbul, Turkey
Europe's Leading Hotel & Spa - Fairmont Grand Hotel Kyiv, Ukraine
Europe's Leading Hotel Brand - InterContinental Hotels & Resorts
Europe's Leading Landmark Hotel - Mandarin Oriental Hyde Park, England
Europe's Leading Lifestyle Hotel - Rixos Premium Bodrum, Turkey
Europe's Leading Luxury Hotel - Mardan Palace Antalya, Turkey
Europe's Leading MICE Hotel - Radisson Royal Hotel, Moscow, Russia
Europe's Leading New Hotel    - Waldorf Astoria Berlin, Germany
Europe's Leading Tour Operator - Thomas Cook
Europe's Leading Tourist Attraction - The Eiffel Tower, France
Europe's Leading Tourist Board - The Turkish Ministry of Culture and Tourism
Europe's Leading Travel Agency – Thomson

Pentru lista completă a câștigătorilor intrați AICI.