Se înființează Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului Gorj

Federația Asociațiilor de Promovare Turistică din România (F.A.P.T.) informează într-un comunicat de presă că la propunerea președintelui FAPT, Corina Martin, s-a decis vineri, 6 septembrie, înființarea Asociației pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului Gorj.

“În calitate de președinte al Federației F.A.P.T. susțin promovarea obiectivelor turistice unice din județul Gorj, unde am fost plăcut surprinsă de buna organizare a Zilelor Turismului Gorjean. Consider că organizarea acestui eveniment contribuie la promovarea celor mai importante elemente de interes turistic ale județului Gorj și la identificarea unor noi oportunități de dezvoltare turistică în zonă”, a declarat Corina Martin, Președinte FAPT, la deschiderea evenimentului 'Zilele Turismului Gorjean'.

RancaEvenimentul este organizat în perioada 6-15 septembrie 2013 de Consiliul Judeţean Gorj, prin Centrul Județean pentru Promovarea și Conservarea Culturii Tradiționale Gorj și instituţiile culturale gorjene, cu sprijinul Asociației Profesionale Patronale de Turism Gorjul. La deschidere au mai fost prezenți președinții de Consilii Judetene din Gorj, Olt, Arges, Mehedinți, miniștrii Daniel Constantin si Mihnea Costoiu, primarii din Tg. Jiu, Craiova și alte localități, IPS Irineu al Olteniei, hotelieri și agentii de turism, se arată în comunicatul FAPT.

“La întâlnirea de azi (vineri, 6 septembrie, n.r.), la propunerea doamnei Corina Martin, Presedinte F.A.P.T., s-a decis înființarea Asociației pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului Gorj”, se precizează în comunicatul FAPT.

Federaţia Asociaţiilor de Promovare Turistica are ca scop dezvoltarea turismului în destinaţiile turistice pe care le reprezintă asociaţiile şi promovarea acestora pe plan naţional şi internaţional. FAPT îşi propune să contribuie la o îmbunătăţire a activităţilor de marketing şi de branding a destinaţiilor şi a produselor turistice pe care aceasta le oferă.