ANT continuă campaniile de promovare a României pe plan extern

castelulhuniazilorAutoritatea Națională pentru Turism continuă campaniile de promovare, pe plan extern, a României ca destinație turistică, se arată într-un comunicat de presă emis astăzi redacției.

Potrivit reprezentanților ANT, în perioada 7 - 15 septembrie, România a fost reprezentată la cea de-a VII-a ediție a Jocurilor Francofoniei ce a avut loc la Nisa (Franța). Pe lângă delegația sportivă prezentă la competiție, reprezentanţii României au amenajat un stand de 25mp, în cadrul «Village des Partenaires des Jeux de la Francophonie», situat în centrul Nisei, în Place Massena.

Spațiul expoziţional a fost decorat cu imagini din România, costume populare, țesături din lână şi alte simboluri specifice ţării noastre. Vizitatorii standului au putut viziona expoziția de vase de ceramică, obiecte sculptate în lemn (icoane, reproduceri ale operelor lui Brâncuși, ustensile de bucătărie), precum și pe cei trei meșteri care au prezentat obiecte din artizanatul tradițional românesc. În acest cadru, reprezentanții ANT au oferit broşuri ce promovează România ca destinație turistică.

De asemenea, delegaţia României a organizat o întâlnire cu doi dintre cei mai mari sportivi români ai tuturor timpurilor, Nadia Comăneci și Ilie Năstase, ambasador al turismului românesc. Printre oficialii români, prezenţi la eveniment, s-au numărat şi Ministrul Delegat pentru Românii de Pretutindeni, Cristian David alături de secretarul de stat pentru activitățile de sport, Emilia Carmen Tocală, vicepreședintele Autorității Naționale pentru Turism, Mirela Matichescu şi Consulul Onorific al României la Nisa, Ștefan Grigore de Fay.


Cele mai citite articole

Prev Next