România, promovată ca destinație turistică la TTG Incontri

ttgincontri2013În perioada 17-19 octombrie 2013, România a fost reprezentată la cea de-a 50-a ediţie a târgului expoziţional TTG Incontri care a avut loc la Rimini (Italia), informează Autoritatea Națională pentru Turism. Evenimentul a fost dedicat profesioniştilor din sectorul turism şi a reunit peste 2400 de expozanţi din peste 130 de ţări.

Standul Romaniei a fost amenajat pe o suprafaţă de 32 mp, în cadrul căruia au fost prezenţi operatori români şi italieni. Aceştia au prezentat cataloage şi flyere cu destinaţia România, dar şi cu propuneri de vacanţe pentru sezonul turistic 2014. Ofertele operatorilor români s-au axat pe turismul activ şi de aventură, alaturi de city break-uri, tururi culturale şi ecumenice. De asemenea, o companie aeriană românească a fost prezentă la eveniment pentru a-şi promova ofertele de zbor pe ruta România-Italia şi retur.

Reprezentanţii ţării noastre au oferit informaţii vizitatorilor legate de ofertele de vacanţă pentru sărbătorile de iarnă. Operatorii şi agenţiile de turism care au vizitat standul ţării noastre au fost interesate, în mod special, de ofertele din Transilvania si Bucovina, produse principale ale turismului românesc.

La ediția 2013 a târgului TTG Incontri au participat de asemenea autorităţi guvernamentale din turism, numeroşi operatori din domeniu, agenţii de turism şi reprezentanţi ai mass-mediei.