Începe Târgul de Turism Vacanța, ediția de toamnă 2013

incepetargulvacantaCamera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa (CCINA Constanţa) şi Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism (ANAT), în parteneriat cu Federaţia Asociaţiilor de Promovare Turistică (FAPT) prin Asociația de Promovare şi Dezvoltare Turistică Litoral - Delta Dunării, organizează în perioada 1 - 3 noiembrie Târgul de Turism Vacanța.

Prin organizarea sa în incinta Maritimo Shopping Center, Târgul de Turism Vacanța va beneficia de un trafic estimat de peste 5.000 de vizitatori pe zi, în cadrul unui program generos de vizitare, în trei zile de weekend, de câte 12 ore pe zi (intervalul orar 10.00 -22.00), afirmă organizatorii într-un comunicat.

La târg au fost invitaţi să participe: agenţii de turism, tour-operatori, hoteluri, pensiuni, companii aeriene, societăţi de asigurări, autorităţi publice, asociaţii de promovare turistică reprezentând destinaţiile turistice din România şi reprezentanţi ai unor Oficii de turism din străinătate.

Operatorii de turism vor propune publicului din întreaga regiune o ofertă atractivă de pachete turistice pentru Crăciun şi Revelion 2014, precum şi discounturi şi Oferte Speciale pentru planificarea vacanţei în 2014.

Din calendarul acţiunilor desfăşurate în cadrul Târgului de Turism Vacanța Constanţa 2013 fac parte: spectacole la scenă, prezentări de oferte şi destinaţii turistice şi, aşa cum am obişnuit publicul la ediţia precedentă, tombole cu premii surpriză pentru vizitatori.