Continuă proiectul de promovare turistică a României prin valori

ambasadoriturismromaniaDepartamentul pentru IMM-uri, Mediu de afaceri și Turism continuă seria de evenimente ce fac parte din proiectul inițiat în 2013 de Ministrul Delegat Maria Grapini, „România promovată prin valori”, proiect susținut și de Ministerul Afacerilor Externe, se arată într-un comunicat de presă.

În această seara începând cu ora 20.00, Ministrul Delegat Maria Grapini  va fi gazda celei de a doua Gale de decernare a titlului de Ambasador al Turismului Românesc unor personalităţi marcante ale ştiinţei, culturii şi sportului românesc precum: Dumitru Prunariu, Maia Morgenstern, Oana Pellea, Dan Puric, Dinu Săraru, Constantin Chiriac, Ovidiu Lipan Ţăndărică, Nicolae Voiculeţ, Octavian Bellu, Nadia Comăneci, Mariana Bitang și Helmut Duckadam, se precizează în comunicat.

La iniţiativa ministrului delegat pentru IMM-uri, Mediul de afaceri și Turism, în luna august a anului trecut a avut loc prima ediţie a Galei de decernare a titlului de Ambasador al Turismului Românesc unor personalităţi marcante ale culturii şi sportului românesc precum: Grigore Leşe, Elisabeta Lipă, Ilie Năstase, Ivan Patzaichin, Ştefan Popa Popa’s, Gabriela Szabo, Gheorghe Zamfir.

„În cadrul proiectului „România promovată prin valori” intenționăm să decernăm 30 de titluri de Ambasadori unor personalităţi marcante din România, din domenii precum: artă, sport, cultură etc. Astfel, personalităţile vor fi implicate în diverse campanii de promovare a României, care vor fi mediatizate pe plan intern şi internaţional. Scopul acestui demers este acela de a concretiza atuurile incontestabile pe care le are România în domeniul turismului”, declara atunci Maria Grapini.

Gala Ambasadorii Turismului Românesc, ediţia a II-a se va desfășura în această seară în prezenta miniștrilor din Guvernul României, primilor Ambasadori onorifici ai turismului românesc, precum și în prezenta reprezentanților asociațiilor și federațiilor patronale din turism.

Evenimentul are loc la hotelul Athenee Palace Hilton București.

Sursa foto: www.eurocars.ro