Alegeri în turismul prahovean

adrianvoicanprahovaPe 4 februarie, a avut loc la Ploieşti, Adunarea Generală de Alegeri a Asociaţiei pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului Prahova, informează ANAT pe site-ul propriu. În cadrul acestei Adunări Generale s-au ales membrii Consiliului Director, Preşedintele şi cei 3 Vicepreşedinţi ai Consiliului Director.

Alegerile au loc, conform statului Asociaţiei, o dată la 2 ani. În urma votului membrilor prezenţi ANAT, reprezentatat prin mandat de Adrian Voican a fost ales Preşedintele Asociaţiei şi al Consiliului Director.

„Cea mai importantă realizare din aceşti 7 ani este faptul că am reuşit să punem la aceeaşi masă factorii importanţi din turismul prahovean, atât din domeniul public, cât si privat. Acest lucru s-a văzut prin însăşi existenta Asociaţiei, dar şi prin proiectele realizate, cum ar fi: evenimentul internaţional Criteriul primei zăpezi de promovare către specialişti a staţiunilor cu domenii schiabile din Prahova; târgul prahovean de turism ExpoVacanţa aflat anul acesta la ediţia a VII-a; Festivalul de fotografie Secvențe; eveniment pentru copii Vara Copiilor; materiale de promovare; participarea la târguri de turism naţionale şi internaţionale şi proiecte de dezvoltare a turismului, cum este materializarea Drumului Vinului şi multe altele”, a declarat Adrian Voican, noul preşedinte APDT Prahova.

Printre proiectele importante ale anului 2014 se află ediţia a VII-a a târgului prahovean de turism ExpoVacanţa din perioada 4-6 aprilie 2014, în premieră la Ploieşti Shopping City.

Din octombrie 2009 APDT PH este membru fondator al Federaţiei Asociaţiilor de Promovare Turistică din România (FAPT). Scopul organizaţiei este dezvoltarea durabilă şi promovarea turismului din zona turistică Prahova, atât în ţară cât şi în străinatate.