Timișoara va găzdui cel mai mare târg de turism din vestul țării

afistargvacantatimisoaraCel mai mare târg de turism din vestul țării se va desfășura anul acesta la Timișoara, în perioada 21 - 23 martie, a anunțat Asociația Națională a Agențiilor de Turism din România.

ANAT organizează Târgul de Turism “Vacanța”, la care vor participa peste 15 agenții de turism din Timișoara și din țară. Acestea oferă reduceri mari de preț pentru pachetele de vacanță achiziționate pe durata târgului.

”Vacanța este un moment mult așteptat pe parcursul unui an. Ne gândim de fiecare dată la vacanța perfectă și o privim ca pe un premiu pe care-l merităm. Informarea și alegerea sunt însă dificile pentru că ritmul alert în care trăim ne lasă prea puțin timp de căutare. ANAT, ca reprezentant al agențiilor de turism din România, dar și ca organism care are rolul să vină în întâmpinarea publicului, a decis să organizeze acest târg unde toți cei care își planifică vacanța pentru 2014 vor descoperi noi destinații turistice și vor putea alege din multitudinea de pachete de vacanță, profitând de reducerile masive oferite de agențiile de turism pentru rezervările efectuate din timp”, a declarat Alin Burcea, prim-vicepreședinte ANAT și președinte al Comisiei Târguri și Evenimente proprii ANAT.

Anul 2014 vine cu un concept inedit pentru vizitatorii prezenți:
• vor fi întâmpinați cu produse tradiționale din zonele pe care agențiile prezente le recomandă ca destinații pentru concediile din 2014,
•     vor fi invitați la degustări și la activități interactive care să simplifice alegerea pachetului de vacanță,
•     vor fi invitați să urmărească prezentări pentru destinațiile la munte, la mare, în România și în străinătate,
•     vor fi organizate momente artistice, cu specific tradițional pentru destinațiile de vacanță,
•     pasionații de camping, vor găsi produse pentru a avea pachetul complet necesar vacanțelor în natură,
•     pentru copii va fi amenajat un loc de joacă supravegheat și cu animatori.

La Târgul de Turism “Vacanța”, vizitatorii vor putea beneficia de reduceri până la 50 la sută pentru pachetele de vacanță și vor afla informații despre cele mai bune oferte pe care le vor avea în 2014 companiile aeriene, firmele de transport și de închirieri mașini. Cel mai interesant moment al târgului va fi tombola cu premii în valoare de 7.000 de euro. Participanții vor putea câștiga excursii în țară și în străinătate, servicii de vacanță sau produse pentru activitățile de hobby și timp liber.