România se promovează în Federația Rusă

În perioada 16-19 septembrie a.c., România participă la cea de a 20-a ediţie a târgului de turism „Leisure” care se desfășoară la Moscova, în Federația Rusă, informează Autoritatea Națională pentru Turism.

Această manifestare expozițională este cea mai importantă din Federația Rusă și spatiul CSI (Comunitatea Statelor Independente) în ceea ce privește promovarea ofertelor și programelor de toamnă și iarnă.

targturismmoscova

Târgul este deschis specialiștilor și publicului interesat de călătorii în străinătate, ceea ce reprezintă o importantă sursă emițătoare de turiști “noi” pentru destinația România.

Autoritatea Națională pentru Turism (ANT) participă cu un stand amenajat de 50 m, cu 3 laturi deschise, fiind prezentate cele mai competitive 6 produse turistice ale României: circuite culturale, turismul în natură, turismul rural, pachete tip City break, turismul activ și de aventură, turismul balnear și Wellness.

Manifestarea se desfășoară pe o suprafață de cca. 22000 m.p. și găzduiește aproximativ 1480 de companii participante din 100 de țări și regiuni ale lumii: Australia, Andora, Argentina, Brazilia, Bulgaria, Ungaria, Egipt, Dudai, Republica Dominicană, India, Spania, Italia, Israel, Catalonia, China, Coreea, Cuba, Letonia, Malaezia, Norvegia, Polonia, Peru, România, Singapore, Slovacia, Tanzania, Tunis, Thailanda, Uganda, Cehia, Elveția, Sri-Lanca, Filipine, Republica Sud-Africană etc.