România deschide în iunie un Birou de Turism la Tel Aviv

birouturismtelavivÎncepând cu luna iunie a.c. se deschide la Tel Aviv Biroul de Turism al României, informează Departamentul Pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii, Mediul de Afaceri și Turism.

“Deschiderea acestui oficiu este o iniţiativă importantă dat fiind numărul mare de turişti israelieni care aleg România ca destinaţie de vacanţă. Numeroase curse aeriene asigură în mod regulat legătura dintre cele două state iar studiile recente estimează că în acest an, datorită introducerii programelor tip city break, numărul turiştilor din Israel s-ar putea dubla comparativ cu 2013”, se arată într-un comunicat.

Sosirile turiştilor israelieni în România au înregistrat în anul 2013 o creştere de 18,8%, comparativ cu anul 2012, conform estimărilor Institutului Naţíonal de Statistică.

Ministrul delegat pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii, Mediul de Afaceri şi Turism, Nicolae Jianu, va face o vizită de lucru în Statul Israel, în perioada 23-24 iunie, ocazie cu care va participa la şedinţa comună de guvern româno-israeliană, ce va avea loc la Ierusalim. Ministrul Florin Jianu va fi însoțit de secretarul de stat din cadrul D.I.M.M.M.A.T., George Brezoi.

Obiectivele principale ale acestei reuniuni sunt consolidarea dialogului politic bilateral și intensificarea cooperării sectoriale și strategice româno-israeliene.

Sursă foto: icollectcastles.com