Convenția de Afaceri pentru Piscine și Wellness 2015

echipamentepiscinesiwellnessAsociația Patronală pentru Piscine și Wellness organizează în perioada 4 - 5 martie a.c., cea de-a 4-a ediţie a Convenţiei de Afaceri pentru Piscine şi Wellness. Evenimentul are loc o dată la doi ani, ajungând deja la a patra ediție.

Convenția este o manifestare business-to-business. Scopul organizatorilor este facilitarea de întâlniri cu producătorii străini de echipamente şi produse pentru piaţa de piscine şi wellness şi încheierea de parteneriate de afaceri.

“Având în vedere că în România nu există producători majori de echipamente pentru piscină, constructorii români de piscine, saune, centre SPA importă aproape totul. De aceea este importantă oferirea unei oportunităţi de a face cunoştinţă cu producători importanţi de pe piaţa europeană şi de a negocia faţă-în-faţă o viitoare relaţie de colaborare”, se arată într-un comunicat de presă.

Anul acesta organizatorii vor organiza în paralel cu secţiunea de B2B şi o Conferinţă pe tema “Piscina în România”. Prin tematica abordată se dorește lărgirea profilului audienţei dincolo de firmele profesioniste ce construiesc obiective pentru activităţi acvatice. Prezentările din cadrul Conferinţei se vor adresa deopotrivă şi arhitecţilor, administratorilor de bazine de înot, reprezentanţilor autorităţilor locale sau altor potenţiali investitori.

Care este ţinta organizatorilor?

  • Să structureze un context de business pentru comunicare şi negociere de contracte între profesioniştii români şi cei străini.
  • Să faciliteze extinderea gamei de mărci şi produse ce se pot găsi pe piaţa românească.
  • Să strângă în jurul lor profesionişti din ţară şi din afară, pentru a ajuta acest domeniu frumos şi plin de satisfacţii să evolueze.
  • Să ofere tuturor celor ce activează în acest sector special, oportunitatea de a se întâlni, de a afla informaţii importante, de a-şi împărtăşi preocupările, de a face schimb de păreri, de a găsi idei noi.

Evenimentul va avea loc la Ramada Bucharest Parc. Pentru mai multe detalii despre eveniment, puteți contacta organizatorii: Georgeta Magheru - Director Executiv APPW, tel: 0733.415.300.

APPW - Asociația Patronală pentru Piscine și Wellness a fost constituită în septembrie 2009 și reunește companii cu activităţi din domeniul proiectării, construirii, comercializării şi producerii de piscine, saune, căzi/aparate de hidromasaj, Spa, wellness, împreună cu instalaţii aferente. Aceasta este o organizație profesională, apolitică si independentă care are în momentul de față 15 membri. Scopul asociației este de a sprijini interesele membrilor săi în relația cu autoritățile statului, de a informa despre legislația din domeniu și de a implementa standardele europene.

Începand cu 2013, APPW este membru cu drepturi depline în EUSA- Asociația Europeană de Piscine și Wellness, asociație care participă la întocmirea standardelor de piscine și spa-uri la nivel european.

Sursă foto: www.homesthetics.net