Litoralul românesc, promovat la Haga

promovarelitoralhagaLa iniţiativa Ambasadei României la Haga va avea loc vineri, 27 martie 2015, în incinta ambasadei un eveniment cu tema “Romania - your next holiday destination", informează Asociația Litoral - Delta Dunării.

La eveniment vor participa: Corina Martin - Preşedinte Asociaţia Litoral - Delta Dunării, Simona Man - Preşedintele Autorității Naţionale pentru Turism, tour-operatori olandezi, oameni de afaceri olandezi,  comunitatea română şi corpul diplomatic acreditat la Haga, mass-media.

“Asociaţia Litoral - Delta Dunării continuă să promoveze destinaţiile turistice româneşti pe pieţele internaţionale pe care le considerăm strategice pentru a atrage mai multi turişti străini în vacanţe în România”, se arată într-un comunicat al ALDD.

Cu un an în urmă a avut loc la Bruxelles conferinţa de presă de promovare a Litoralului Românesc şi Deltei Dunării, susţinută de Preşedintele Asociaţiei Litoral - Delta Dunării, doamna Corina Martin, împreună cu reprezentanţii Biroului Român Privat de Turism din Bruxelles şi tour-operatorul belgian Maxitours, specializat în destinaţia România.

Aceasta este a treia conferinţă internaţională susţinută de Asociaţia Litoral - Delta Dunării, după cele de la Bruxelles (2013) şi Chişinău (2014). Din delegaţia prezentă la Haga fac parte, alături de mine, hotelieri şi agenţii de turism specializate în incoming. Continuăm astfel campania de promovare Mamaia Style, care include participarea la târgurile interne şi internaţionale, infotrip-uri cu agenti de turism şi presă, organizarea de evenimente, lansarea de filme şi site-uri de promovare, dar şi conferinţe internaţionale de prezentare a destinaţiilor pe care le reprezentăm. Ne interesează în mod special să atragem pe Litoral şi la Mamaia pieţele vest-europene, şi intenţionăm ca, pe lângă rutele aeriene noi ce ne vor conecta în acest an cu Londra, Milano şi Tel Aviv, să atragem şi zboruri şi tour-operatori din Olanda şi Germania. Mamaia continuă campania de promovare!”, declară Corina Martin, Preşedintele Asociaţiei Litoral - Delta Dunării.

Sursă foto: www.fedobe.com