A început programul “City Break la Constanța”

citybreakconstanta2015Asociația Litoral - Delta Dunării a lansat prima ediție a programului "City Break la Constanța". Programul a început pe 9 octombrie 2015, iar pachetul turistic include 2 nopţi de cazare (cu posibilitatea prelungirii pentru încă o noapte), alături de o serie de servicii suplimentare.

Astfel, turiştii care vor opta pentru un city break în Constanţa vor putea vizita principalele atracţii turistice din oraş și vor putea savura preparate tradiţionale din peşte şi fructe de mare, pe baza unui voucher distribuit de agențiile de turism înscrise în program.

Tarifele propuse variază între 130 lei (la unități de cazare de 2 stele), 180 lei (la 3 stele) și 210 ron (la 4 stele), preț /pachet/persoană (cazare în cameră dublă).

Restaurantele cu specific pescăresc înscrise în acest program sunt: Aqua by the Sea, Lamal, Navis și Reyna din Portul Tomis și Pescăria lui Matei din Agigea.

Turiștii au acces gratuit la Muzeul de Artă, Muzeul de Artă Populară, Muzeul de Istorie Națională și Arheologie, Muzeul Militar Național, Cetatea Histria și Monumentul de la Adamclisi și beneficiază de tarife reduse cu 50% la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii și la Muzeul Marinei Române.

Asociația Litoral - Delta Dunării va promova intens acest program special, ce face parte din campania "Vacanță în țara mea", derulată de Federația Asociațiilor de Promovare Turistică, în parteneriat cu Patronatul ANAT.

programcitybreakconstanta2015

Programul este disponibil prin intermediul agențiilor de turism membre ANAT. Lista hotelurilor şi agențiilor participante sunt disponibile începând de vineri, 9 octombrie, pe site-ul ANAT și pe pagina de facebook a Asociației Litoral- Delta Dunării.

Odată cu încheierea sezonului de litoral, a venit momentul să ne îndreptăm atenţia spre transformarea oraşului Constanţa într-o destinaţie turistică de 12 luni pe an. Propunem în premieră românilor să descopere oraşele României în varianta de city break, şi nu doar oraşele europene, aşa cum sunt obişnuiti. Ca noutate absolută, pachetul include nu doar cazare cu mic dejun, ci şi un voucher de intrare la atracţiile turistice din judeţ, şi un dejun de midii de Marea Neagră, ce va fi servit la restaurantele pescăreşti din Constanţa şi din judeţ înscrise în program! Ca o componentă de educaţie, vrem să îi convingem pe români să mănânce peşte şi fructe de mare proaspete, din Marea Neagră, acasă, în România!”, a declarat Corina Martin, Preşedinte Asociaţia Litoral - Delta Dunării.