Mamaia, în topul celor mai bune destinații europene pentru petreceri

fratellimamaia2 Mamaia ocupă locul 3 într-un top al celor mai bune destinații europene pentru petreceri (party) și litoral, realizat recent de platforma de rezervări hoteliere Trivago, informează Asociația Litoral - Delta Dunării. 
Printre celelalte nominalizări figurează: Playa de Palma, Mallorca (Spania), Albufeira (Portugalia), Gümbet, Bodrum (Turcia), Makarska (Croația), Lloret de Mar (Spania), Paceville, St. Julian´s (Malta), Novalja (Croația), Nisipurile de Aur (Bulgaria), Playa d´en Bossa, Ibiza (Spania).
În stabilirea acestui top, s-au luat în calcul criterii precum: nivelul tarifelor de cazare, posibilitatea de conectare gratuită la internet wireless, accesibilitatea cu transportul public, iar staţiunea Mamaia este prezentată drept Ibiza Europei de Est, în care turiştii pot alege între distracţia în cluburi sau la parcul acvatic şi shopping în magazine mici sau centre comerciale.
După încă un sezon plin de evenimente, Mamaia a reuşit performanţa de a apărea în top 3 al destinaţiilor turistice de party. Este rodul ultimilor ani de eforturi continue de dezvoltare a staţiunii Mamaia ca destinaţie de top pe această nişă de distracţie, dar şi rezultatul unei campanii intense de promovare şi de creştere a imaginii staţiunii Mamaia, pe care Asociaţia Litoral - Delta Dunării şi Primăria Constanţa le-au derulat, mai ales începând din anul 2013, datorită bugetului ce provine din taxa de promovare a staţiunii Mamaia - Sat Vacanţă. Continuăm în forţă campania de promovare Mamaia Style, atât în România, cât şi pe pieţele externe ţintă pe care ne concentrăm atenţia.”, a declarat Corina Martin, Preşedinte Asociaţia Litoral - Delta Dunării.

Sursă foto: www.idea-travel.ro


Cele mai citite articole

Prev Next