Litoralul și Delta Dunării, promovate în Cipru

 

deltadunarii2Asociaţia Litoral - Delta Dunării continuă strategia de promovare a destinaţiilor pe care le reprezintă (litoral și Delta Dunării), precum şi a Campaniei “Mamaia Style”, strategie ce implică promovarea destinaţiei pe pieţele şi ţările de pe care asociația a reuşit să atragă zboruri pe Aeroportul Internaţional “Mihail Kogălniceanu” Constanţa.

Astăzi, 3 decembrie a.c., doamna Corina Martin, Preşedintele Asociaţiei Litoral - Delta Dunării susţine o prezentare a destinaţiilor Litoral şi Delta Dunării, la Larnaca (Cipru), într-un eveniment de promovare organizat împreună cu Blue Air şi Orthodoxou Aviation Ltd.

Evenimentul face parte din Campania de promovare iniţiată pe piaţa Greciei şi a Ciprului, odată cu pregătirea de inaugurare a primului zbor direct Constanța - Atena - Larnaca, ce va fi operat de Blue Air, începând din 4 iunie 2016 ca rezultat al campaniei pe care Asociaţia Litoral - Delta Dunării şi Aeroportul Internaţional “Mihail Kogălniceanu” Constanţa continuă să o deruleze. ALDD precizează că preţul unui bilet de avion va porni de la 30 euro pe segment.

Am susținut pe 29 octombrie la Atena, în premieră, prezentarea unor destinații de vacanță românești în Grecia. Astăzi, 3 decembrie, Mamaia Style se promovează în Cipru, la Larnaca, un nou eveniment de prezentare și promovare finanțat din taxa de promovare a staţiunii Mamaia - Sat Vacanţă, ce face parte din strategia de atragere de zboruri și incoming către Litoral.

Asociația Litoral - Delta Dunării și Blue Air promovează împreună zborul Constanța - Atena - Larnaca, ce va începe să opereze din iunie 2016, și destinațiile de vacanță Mamaia - Litoral - Delta Dunării! După evenimentul comun de prezentare organizat la Atena, a venit rândul să ne promovăm în Cipru, în fața turoperatorilor ciprioți, pe care îi invităm să descopere programul Constanța City Break și vacanțele pe Litoral și în Delta Dunării! Evenimentul de azi se bucură de o participare impresionantă - 4 miniştri, între care se află şi ministrul de turism al Ciprului, ambasadorul României în Cipru, oameni politici, alături de peste 200 agenţi de turism şi reprezentanţi ai presei din Cipru.

Astăzi, compania aeriană Blue Air celebrează 1 an de când au deschis baza operaţională din Cipru. Prezenţa lor de succes în Cipru ne creează oportunitatea ca împreună să promovăm destinaţiile româneşti în această ţară. Felicităm pe această cale compania Blue Air, partener serios alături de care am atras zborurile Constanța-Milano”, a declarat Corina Martin, Preşedinte Asociaţia Litoral - Delta Dunării.

Sursă foto: www.turism.gov.ro