Vânzări fără precedent pe litoralul românesc

vanzarilitoral2016Sezonul estival 2016 pe litoral va fi unul foarte bun, cu vânzări fără precedent, conform estimărilor făcute de touroperatori. Datorită tensiunilor din vestul Europei şi din ţările din jur, românii se orientează spre destinaţiile naţionale, iar Litoralul românesc se află în topul preferinţelor, ca fiind o destinaţie sigură. Mamaia-Navădari şi Vama Veche sunt în topul vânzărilor pentru stațiunile de pe litoralul românesc şi se anunţă o vară foarte ocupată.

Plajele extinse din Mamaia şi Eforie Nord vor contribui şi ele la atragerea unui număr sporit de turişti în această vară. Pe Litoralul românesc se caută serviciile all inclusive şi se vând cel mai bine hotelurile şi locaţiile care oferă mai multe servicii şi la un nivel upgradat.

Corina Martin, Preşedintele Asociaţiei Litoral - Delta DunăriiCeea ce se întâmplă în jurul nostru, în Europa în general, favorizează în acest moment vânzările pentru litoralul românesc. S-au vândut, până în acest moment, cu 50-60% mai multe vacanţe faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Românii se reorientează deja spre destinaţii turistice româneşti şi, în plus, prin campania noastră de promovare, pe care o intensificăm acum, atragem în continuare şi cu atât mai mult interes clar de pe pieţe externe pentru care acum prezentăm interes, ca alternativă pentru alte destinaţii. O componentă esenţială a strategiei noastre o reprezintă EVENIMENTELE pe care le oferim în staţiuni, pentru turiştii care aleg aceste destinaţii. Va fi o nouă vară fierbinte, cu multe evenimente - muzicale, sportive, istorice, culturale şi pentru copii, pentru toate preferinţele şi categoriile de turişti. Se distinge Mamaia, prin campania sa Mamaia Style, cu multe competiţii europene şi mondiale, cu participarea unor nume celebre deja, cum ar fi Anatoli Karpov (la Campionatul European Feminin de Şah) sau Prinţul Albert de Monaco (la Campionatul Mondial de Bob pe rotile), cu festivaluri şi competiții gastronomice (promovăm peştele şi fructele de mare de Marea Neagră!), cu evenimente muzicale, sportive, de teatru, dans, dar promovăm distracţia, tarifele competitive şi multe evenimente pe tot litoralul românesc, pentru această vară.”.