ANT și UNTOLD își unesc forțele pentru promovarea Transilvaniei ca destinație turistică

ANT și UNTOLD își unesc forțele pentru promovarea Transilvaniei ca destinație turistică
person Horeca
access_time_filled

promovaretransilvaniaRomânia a devenit o destinație preferată de amatorii de festivaluri, iar Autoritatea Națională pentru Turism are în vedere ca această nișă să facă parte din strategia de turism a țării. Așadar, prin protocolul încheiat între Autoritatea Națională pentru Turism și Festivalul UNTOLD, ANT își propune să promoveze Transilvania, luându-se în calcul ca această regiune să devină cel mai mare și atractiv “resort” din lume.

UNTOLD dorește să fie mai mult decât un festival de muzică, devenind un ambasador și un deschizător de drumuri pentru turiștii care participă la “cea mai tare experiență muzicală a anului 2016”. Astfel, în parteneriat cu A.N.T., brățara UNTOLD va oferi, în perioada 5-19 august, reduceri în multe din obiectivele turistice importante din Transilvania, transformând tărâmul lui Dracula în cel mai mare resort din lume.

Instituțiile implicate în proiectul “Transilvania All Inclusive”, care vor oferi reduceri sau exclusivități deținătorilor de brățări de la UNTOLD, includ: Muzeul Național al Unirii Alba Iulia, Salina Turda, Complexul Național Muzeal ASTRA, Castelul Bran, Bastionul Èšesătorilor Brașov, Muzeul Național Peleș, Palatul și Turnul Primăriei Oradea, Cetatea Oradea, Complexul Baroc Oradea.

Organizatorii, împreună cu TUI Travel Center, au pregătit două circuite turistice care încep din nordul Transilvaniei și se finalizează în sudul regiunii. îndrumați de un ghid specializat, turiștii pot să descopere, cu ajutorul brățării de festival, frumusețile din sudul Transilvaniei. Astfel, Alba Iulia, Sibiul, Brașovul, Sighișoara, Salina Turda sau bisericile fortificate din zonele Viscri, Prejmer, toate pot fi vizitate de cei care vin să se bucure de cel mai bun festival din Europa, UNTOLD.

Și nordul regiunii e la fel de palpitant. Cimitirul Vesel de la Săpânța, urmat de cele mai impresionante biserici de lemn din Bârsana și Ieud, dar și celebra călătorie cu mocănița vor oferi o experiență de neuitat celor care pășesc pentru prima dată în Transilvania. Toate aceste destinații fac din regiunea din inima României una dintre cele mai frumoase povești de istorie și de legende scrise vreodată.

240.000 de turiști au petrecut anul trecut la UNTOLD, dintre care 35.000 au venit de peste hotare. Transilvania a fost clasată pe primul loc de către celebrul ghid turistic Lonely Planet, într-un top al regiunilor turistice din lume care merită vizitate în 2016.

Sursă foto: www.worldwideromania.com

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302