ANT: Genius Travel nu mai funcționează la sediul pentru care s-a emis licența de turism

geniustravelÎn urma sesizărilor primite la Autoritatea Națională pentru Turism, reprezentanții Direcției Generale Autorizare și Control Turism au efectuat în data de 17 august a.c. un control la sediul agenției de turism Genius Travel, în B-dul I.C. Brătianu nr. 34, et.1, biroul 6, sector 3, București. Urmare a controlului efectuat s-a constatat că agenţia de turism nu mai funcţionează la sediul pentru care s-a emis licenţa de turism.

Menționăm că agenția de turism Genius Travel deține polița de asigurare seria IF –i Nr. 2592/22.04.2016 privind rambursarea cheltuielilor de repatriere și/sau a sumelor achitate de către turist, în cazul insolvabilității sau falimentului agenției de turism, emisă de către German Romanian Assurance S.A. pentru suma de 10.000 USD, valabilă până la 21.04.2017, conform datelor deținute în acest moment de către A.N.T.
În conformitate cu  art.45 din O.P.A.N.T. 65/2013 și ca urmare a faptului că operatorul economic în cauză nu a solicitat încetarea definitivă a activității la sediul respectiv, a fost transmisă către S.C. Genius Travel S.R.L. o notificare prin care acesta a fost invitat la sediul A.N.T. în vederea prezentării documentelor agenției de turism”, se arată în informarea ANT.

În cazul neprezentării, după 15 zile de la data primirii notificării prin scrisoare recomandată, licența de turism se retrage din oficiu.

Sursă foto: www.forbes.com


Cele mai citite articole

Prev Next