Caravana ANT - Google ajunge la Brașov

ancanedeaAutoritatea Națională pentru Turism, în parteneriat cu Google România, vă invită să participați la conferința „Managementul Destinațiilor: Offline & Online”, care va avea loc în Brașov, în data de 13 octombrie 2016, în Sala Mare „Dale Carnegie”, în incinta hotelului Kronwell, Bd Gării nr. 7, începând cu ora 10:30.

În cadrul acestui eveniment, se va prezenta viziunea Autorității Naționale pentru Turism cu privire la înființarea Organizațiilor de Management al Destinațiilor (O.M.D), care vor contribui la creșterea competitivității destinațiilor din punct de vedere turistic și nu numai.

Google România va face cunoscute oportunitățile pe care le oferă instrumentele de marketing online și va contura profilul călătorului digital. Totodată, în cadrul conferinței vor fi prezentate și modele de bune practici în dezvoltarea și promovarea unor destinații turistice autohtone.

Programul evenimentului „Managementul Destinațiilor Offline & Online”:

10:30 - 11:00    Înregistrare invitați/welcome coffee
11:00 - 12:45    Panel Autoritatea Națională pentru Turism
12:45 - 13:15    Coffee break
13:15 - 15:00    Panel Google România
15:00 - 16:00    Sesiune Q&A

La eveniment vor participa reprezentanți ai autorităților publice locale, centrelor de informare turistică, instituțiilor culturale, mediului academic, agenți economici membri ai Camerei de Comerț și Industrie, asociațiilor de dezvoltare și promovare turistică, asociațiilor patronale și federațiilor din turism, organizațiilor non-guvernamentale (O.N.G.-uri) cu activitate în domeniul turismului, precum și presa locală.

Speakeri:
1.    Anca Pavel-Nedea - A.N.T.
2.    Adrian-Ioan Veștea - președinte al Consiliului Județean Brașov
3.    Ana Sipciu - Google România
4.    Gabriela Enescu - Bitsoft România
5.    Rasty Petzalis Gabriel - creatorul platformei „100Tracks”
6.    Călin Ile - președinte Federației Industriei Hoteliere din România
7.    Norbert Wolfgang Gassner - general manager Tourist Informator.