Membri noi în Asociația Litoral - Delta Dunării

membriasociatialitoralEchipa Asociației Litoral - Delta  Dunării se măreşte. Conform misiunii asumate, asociația a continuat să atragă noi membri, pentru a consolida parteneriatul public-privat, în interesul comun de a promova turismul în regiune.

Anunţăm astfel aderarea la asociație a unor membri noi (Primăria Comunei Jurilovca, Ovidiu Luxury Homes Mamaia, Mera Resort Venus) şi, mai ales, în premieră, intrarea unui membru care nu este nici de pe litoral, nici din Delta Dunării: Aeroportul Internaţional “Avram Iancu” din Cluj, care şi-a exprimat dorinţa de a fi membru al asociaţiei în urma eforturilor noastre, încununate de succes, de a introduce zboruri din Constanţa către destinaţii din România”, se arată într-un comunicat de presă al asociației.

Declaraţie Corina Martin, Preşedinte Asociaţia Litoral - Delta Dunării:

"În contextul în care Asociaţia Litoral - Delta Dunării şi Aeroportul Constanţa au reuşit să convingă Blue Air să facă parte din proiectul nostru de a reconecta litoralul şi Delta Dunării cu restul României şi cu câteva destinaţii din restul Europei, am încheiat un parteneriat solid cu aeroporturile Cluj, Timişoara, Oradea şi Iaşi. Suntem onoraţi să avem Aeroportul Cluj alături de membrii noştri în asociaţie, pentru a consolida misiunea noastră de promovare a destinaţiilor de vacanţă româneşti. Este pentru prima dată când ni se alătură în asociaţie, ca membru, un operator economic care îşi desfăşoară activitatea în afara destinaţiei pe care o reprezentăm, litoral şi Delta Dunării."

Declaraţie David Ciceo, Director General Aeroportul Internaţional “Avram Iancu” Cluj:

„Introducerea zborului spre Constanța este un lucru deosebit pentru Cluj și pentru turiștii clujeni. Este un proiect  care a fost finalizat cu succes, cu ajutorul domnului Director General al Aeroportului Constanța, Bogdan Artagea, al doamnei Corina Martin, preşedinte FAPT și ALDD, şi cu susţinerea Consiliului Judeţean Cluj. Ne dorim astfel, in mod firesc, să devenim membri în Asociaţia Litoral - Delta Dunării şi să contribuim în acest mod la dezvoltarea circulaţiei turistice între Cluj şi Constanţa, Litoral şi Delta Dunării.”

În prezent, echipa Asociaţiei Litoral - Delta Dunării reuneşte instituţii publice, dar şi firme private, după cum urmează:

  • autorităţi publice locale

Consiliul Judeţean Constanţa

Consiliul Judeţean Tulcea

Primăria Municipiului Constanţa

Primăria Municipiului Tulcea

Primăria Oraşului Năvodari

Primăria Orașului Cernavodă

Primăria Comunei Costineşti 

Primăria Orașului Murfatlar

Primăria Comunei Agigea

Primăria Comunei Cumpăna

Primăria Comunei Jurilovca

  • companii naţionale:

Aeroportul Internaţional “Mihail Kogălniceanu” Constanţa

Aeroportul Internaţional "Avram Iancu" Cluj

Administraţia Porturilor Maritime Constanţa

  • patronate ale hotelierilor şi agenţiilor de turism:

Asociaţia Naţionala a Agenţiilor de Turism din România

Asociaţia Patronatului în Turismul din Delta Dunării        

  • firme private din turism:    

Agenţia de turism Danubius Travel

Phoenicia Holiday Resort Năvodari

Hotel Vega Mamaia

Hotel Richmond Mamaia

Blaxy Premium Resort & Hotel

Vila Ovidiu Luxury Homes Mamaia

Mera Resort Venus

SRP Neptun

  • firme care activează în domenii adiacente turismului:

Montblanc Pictures

Dobrogea Grup

Transevren.