Caravana ANT - Google ajunge în 2 orașe săptămâna aceasta

clujnapocaAutoritatea Națională pentru Turism, cu susținerea Google România, vă invită să participați la conferința „Managementul Destinațiilor: Offline & Online”, care va avea loc în Cluj-Napoca, în data de 20 octombrie 2016 (în sala de conferințe din incinta stadionului Cluj Arena, Aleea Stadionului nr. 2, începând cu ora 10:30), dar și în Suceava, în data de 21 octombrie.

În cadrul acestor evenimente, se va prezenta viziunea Autorității Naționale pentru Turism cu privire la înființarea Organizațiilor de Management al Destinațiilor (O.M.D), care vor contribui la creșterea competitivității destinațiilor din punct de vedere turistic și nu numai.

Google România va face cunoscute oportunitățile pe care le oferă instrumentele de marketing online și va contura profilul călătorului digital. Totodată, în cadrul conferinței vor fi prezentate și modele de bune practici în dezvoltarea și promovarea unor destinații turistice autohtone.

Conferința din Cluj este un eveniment dedicat factorilor implicaţi în promovarea şi dezvoltarea turismului din regiunea Nord-Vest, cuprinzând judeţele: Bihor, Bistriţa Năsăud, Cluj, Maramureş, Satu Mare şi Sălaj, iar conferința din Suceava este dedicată factorilor implicaţi în promovarea şi dezvoltarea turismului din regiunea Nord-Est, cuprinzând judeţele: Bacău, Botoşani, Iaşi, Neamţ, Suceava şi Vaslui. În cadrul conferințelor vor fi prezentare:

  • Viziunea Autorității Naționale pentru Turism în ceea ce privește dezvoltarea turistică a regiunilor din România;
  • Oportunitățile pe care le oferă instrumentele de marketing online și conturarea profilului călătorului digital - prezentare susţinută de Google România, partener A.N.T;
  • Modele de bune practici în dezvoltarea și promovarea unor destinații turistice autohtone.

Programul conferinței din Cluj, din data de 20 octombrie:

10:30 - 11:00    Înregistrare invitați/welcome coffee
11:00 - 12:45    Panel Autoritatea Națională pentru Turism
12:45 - 13:15    Coffee break
13:15 - 15:00    Panel Google România
15:00 - 16:00    Sesiune Q&A

La eveniment vor participa reprezentanți ai autorităților publice locale, centrelor de informare turistică, instituțiilor culturale, mediului academic, agenți economici membri ai Camerei de Comerț și Industrie, asociațiilor de dezvoltare și promovare turistică, asociațiilor patronale și federațiilor din turism, organizațiilor non-guvernamentale (O.N.G.-uri) cu activitate în domeniul turismului, precum și presa locală.

La conferința din Suceava din data de 21 octombrie, care se va desfăşura în în Sala de conferințe ʺȘtefan cel Mareʺ din incinta Consiliului Județean Suceava, începând cu ora 10.30, sunt aşteptaţi, de asemenea: reprezentanți ai autorităților publice locale, ai asociațiilor de dezvoltare și promovare turistică, ai asociațiilor patronale și federațiilor de profil și ai organizațiilor non-guvernamentale cu activitate în domeniul turismului, membri ai Camerei de Comerț și Industrie a Romaniei, reprezentanți ai centrelor de informare turistică, instituțiilor culturale, ai mediul academic, agenţi economici și mass-media națională și locală.